problem polega na tym ze wszystko jest zrobione aby gra sie właczyła i można było grac :D
ale jak właczam gre i pojawia sie animacja ubosoft to potym wyskakuje mi raport ze aplikacja zostanie zamknieta :?: :?: a crack i wirtualny naped mam
prosze o pomoc
a crack i wirtualny naped mam
Przykro mi ale nie pomagamy na tym forum piratom... ale pewnie zły crack ale radze ci kupić orginała, zaraz pewnie każdy cię pojedzie po piractwie :P
Dokładnie, a poza tym, dla ścisłości, gry Assassin's Creed III jeszcze nie ma.
imperator76 - nie wiem czy wiesz, ale firma gry-online jest nastawiona 110% anty piratom. Jeżeli to Twój pierwszy wyskok na tym forum, to pewnie przymkną oko, za drugim razem sprawa może zostać zgłoszono do prokuratury, a dalej to już nie będzie wesoło. Chociaż nie wiem jak teraz stoją z czasem i możliwościami, z tego co mi wiadomo Soulcatcher i reszta ekipy wspomagają Sony z walką z jailbreakerem. To właśnie m.in dzięki Strangerowi hacker, którego nie mogę wymienić po nazwisku, został rozpoznany i złapany. Także przemyśl to wszystko jeszcze raz, nim wyskoczysz z takim tematem.
Piratom się nie pomaga. Kup oryginała to nie będzie problemów a jak nie kupisz to będzie tak jak będzie.
dzieki davhend za ostrzeżenie zapewno drugiego razu napewno nie bedzie bo ja nie chce miec problemów
[5] ---> Nice, stary, nice :)