Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Prime Video czy jest możliwosć pobrania na dysk..

02.09.2022 17:27
DiabloManiak
1
DiabloManiak
243
Karczemny Dymek

Prime Video czy jest możliwosć pobrania na dysk..

Witam - czy jest możliwość pobrania filmu/serialu z Prime Video - ale nie przez aplikację.
Mam prima ale chce pobrać mamie kilka pierdołek żeby otworzyła sobie na własnym tv (bo tak jej wygodniej).

Tv z nagrywarką ( odtwarza popularne formaty) bez żadnych smartów i aplikacji i tu pojawia się problem - amazon wymaga do pobranego offline serialu aplikacji której to tv nie ma

Wiec czy jest jakiś myk który pozwoli ściągnąć w normalnym formacie bez szyfrowania?

Czy pozostaje tylko jakiś nagrywarka obrazu? (a jeśli tak to jaki program za free bez limitu w stylu tylko 5 min)

02.09.2022 17:34
Drackula
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Drackula
238
Bloody Rider

Kindle fire i wyswietlenie obrazu / mirroring na Tv

02.09.2022 18:34
DiabloManiak
2.1
DiabloManiak
243
Karczemny Dymek

Drackula kindla mam ale starego paperwhita (chyba 6) więc odpada

02.09.2022 19:01
dzl
3
odpowiedz
1 odpowiedź
dzl
109
John Yakuza

Wiec czy jest jakiś myk który pozwoli ściągnąć w normalnym formacie bez szyfrowania?

Czy pozostaje tylko jakiś nagrywarka obrazu? (a jeśli tak to jaki program za free bez limitu w stylu tylko 5 min)

Legalnie się nie da, nawet nagrywać (na smartfonach aplikacja blokuje możliwość nagrywania obrazu, na PC nagrasz czarny ekran, choć czytałem, że niektóre programy dają sobie z tym radę).

Jeżeli mama ma telewizor z HDMI to tak jak Drakula wspomniał możesz kombinować ze dublowaniem ekranu dorzucając w TV jakiegoś chromecasta.

02.09.2022 20:02
Leo Tar
3.1
Leo Tar
63
Wyjątek Krytyczny

Taka luźna myśl - może udałoby się puścić z PC na TV za pośrednictwem HDMI splittera?
Tak się obchodzi np zabezpieczenia w PS3.

02.09.2022 20:04
4
odpowiedz
zanonimizowany1373660
3
Konsul

Pobierasz a potem puszczasz na TV poprzez Chromecast. Albo lecisz z tym bezpośrednio na TV jeśli masz dobre łącze internetowe a na pewno masz.

post wyedytowany przez zanonimizowany1373660 2022-09-02 20:05:50
Forum: Prime Video czy jest możliwosć pobrania na dysk..