Witam wszystkich którzy lubią gry Diablo podobne.
Słuchałam podcastu o grach (nie wiem czy mogę podać nazwę wiec dla pewności przemilczę),
The Incredible Adventures of Van Helsing -bardzo mi sie spodobała-klon diablo ale z dużymi urozmaiceniami .
Jeśli macie możliwość lub posiadacie dwa kody i jeden jest wam niepotrzebny,chętnie bym zagrała.
Pozdrawiam
beka, jakiś koleś podał się za dziewczynę i myśli, że nerdy wyślą mu grę,
gratuluje, skurwiłeś się dla paru złotych
Tu kiedyś była taka laseczka co to wstawiła zdjęcie bez bielizny, zakryta tylko egzemplarzami Diablo, próbowała coś wygrać, a jedyne z czym się spotkała to flejm ze strony obrażonych samców jakoby to jej uroda nie była godna nagrody. Złe forum na żebranie cyckami wybrałaś.
[10]
Czy to akurat byl normalny konkurs gola a nie jakiegos forumowicza? Coz na moje powinna wygrac, tak sie znalazlo wielu "2/10 wouldn't bang".
Każdy kto orientuje się w temacie, wie że chodzi ci o podcast Forumogadka.
PS. Obawiam się że podanie maila to był zły pomysł. Możliwe że nieogarnięte samce zaczną spamować :)
Vader25-Masz racje chodziło o FG,kilku napalonych samcow juz wpisalo sie do watku,ale to dzieci i kiedys wyrosna z tego -oby :)
Sprawa z kodem nadal pozostaje aktualna :)
A kiedy sie wyrasta z kłamania i żebrania?
[13]
Co to ma do rzeczy i z jakiej racji nalezy sie gra?
Jako prezent mogę Ci dać niezapomnianą noc.
Sa cycki jest kod nie ma cycków nie ma kodu. Sory ale nic za darmo :/
Nie wiem dlaczego wdaje się z dziećmi w dyskusje,plus to zbliżający się wrzesień i szkoła,forum może wróci do normalności.
Jaka dyskusja? Sciema z kontem ktore swiezo zalozone, zebranie wiec wszystko sie zgadza. A kto mi wysle kod za darmo, a czekaj tez napisze, ze jestem dziewczyna.
Skoro juz jest taki watek, to i ja sie wpisze - przyjme klucz lub gift do SR4 lub gifta do FC3. Moze akurat ktos kupil, a tu sie nagle okazalo, ze nie aktywuje, bo chce komus dac. Rowniez jestem kobieta, ale uprzedzam, ze z dziecmi nie dyskutuje.