Widziałem w Media Markt pre-ordery GTA V po 19,99 zł. Czy warto to kupić? Rozumiem, że w środku jest jakiś kod do pobrania i aktywacji gry po premierze? W ten sposób mogę mieć grę za tę cenę, nie muszę więcej płacić?
Jak to kupisz to w dniu premiery GTA V bedziesz mial taniej o 19.99zl. Tylko musisz pokazac paragon i to pudelko chyba.
Nie. Dziwię się, że pomyślałeś iż za taką cenę dostaniesz Grand Theft Auto V. Kupując taki pre-order dostajesz zniżkę na kupno gry w kwocie 19,99. Czasem do takich preorderów dodają jakieś DLC czy gadżet, w tym wypadku to chyba sama zniżka.
Muszę do tego mieć paragon?
Czy wystarczy tylko pudełko (albo z paragonem), i zniżkę mogę mieć w każdym sklepie?
Jeżeli kupisz ten Pre-Order to w dniu premiery GTA V będziesz miał grę do kupna taniej o 19.99 zł.
Nic nie będzie taniej, w rezultacie zapłaci tyle ile każdy, tylko przed premierą zapłaci tak jakby "zaliczkę" i za ten gest dostanie mały gratis.
Kiedyś na allegro ktoś wystawił własnie ten preorder od 1zł i cena stanęła na 100zł, nie ma to jak naciągać jeleni.
Lepiej złóż pre-order na gram .pl lub ultimie. Wyjdziesz korzystniej...
Działa to tak: idziesz, kupujesz, dostajesz pudełko w którym masz pocztówkę i dwustronny plakat.
W dniu premiery, albo kilka tygodni po (O ile wydawca/sklep* nie postanowi inaczej) wracasz do sklepu z paragonem za pre-order i płacisz te 19,99 mniej od ceny, która jest na opakowaniu z grą.
* - Niepotrzebne skreślić.
W sumie opłaca się kupować Pre-Order, bo zawsze później płacisz te 19.99 zł mniej.