Czesc poszukuje tytulu gry ktora gralem kiedys w roku 2006/7/8 cos takiego nie pozniej, gra moze byc starsza!
-to byla gra wyscigowa niskobudzetowa, samochody nie mialy prawadziwych nazw ale wygladaly bardzo podobmnie jak nie i dokladnie jak prawdziwe wzorniki.
-graficznie gra byla bez emocji, ona nie byla blyszczaca jak np Street racer europa (dla mnie ona jest blyszczaca), poprostu prosta gra, 3D zeby nie bylo.
-2 samochody jakie pamietam ze byly to maluch i w grze sie nazywal maluch, dodge viper nie pamietam jak sie nazywal, tam bylo conajmnie 15 samochodow wieszkosc droga
-jedna trasa ktora pamietam to byla taka mieszanka jazdy po blocie i po asfalcie, wygladala jaby ktos sobie sam uszykowal trase, z tasmami ogradajacymi i bilboardami. to byly wyscigi w dzien, moze byly nocne trasy ale nie pamietam.
-gra byla raczej polska, znaczy wyprodukowana w polsce sadzac po samochodach takich jak maluch, ale moge sie mylic, wiem ze menu bylo po polsku.
-Ja ja albo dostalem w jakiejs gazecie albo kupilem za bardzo tanio ale raczej w gazecie, play costam, komputer siwat gry, albo jescze jakiejs co kupowalem od czasu do czasu.
Bardzo chicalbym znalesc ta gre z przyczyn nostalgicznych, wiem ze moj opis moze byc nie zbyt pomocny ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze.
maluch racer poldek racer syrenka racer czy jak sie tam one nazywaly
te gry to znam to byla taka gra gdzie bylo wiecej niz tylko jeden model samochodu.
dzieki bogi1 to jest chyba na 99% dokladnie ta gra, dzieki!