Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Poszukuje tytulu gry wyscigowej, polskiej chyba?

07.06.2013 00:37
1
zanonimizowany924207
2
Junior

Poszukuje tytulu gry wyscigowej, polskiej chyba?

Czesc poszukuje tytulu gry ktora gralem kiedys w roku 2006/7/8 cos takiego nie pozniej, gra moze byc starsza!
-to byla gra wyscigowa niskobudzetowa, samochody nie mialy prawadziwych nazw ale wygladaly bardzo podobmnie jak nie i dokladnie jak prawdziwe wzorniki.
-graficznie gra byla bez emocji, ona nie byla blyszczaca jak np Street racer europa (dla mnie ona jest blyszczaca), poprostu prosta gra, 3D zeby nie bylo.
-2 samochody jakie pamietam ze byly to maluch i w grze sie nazywal maluch, dodge viper nie pamietam jak sie nazywal, tam bylo conajmnie 15 samochodow wieszkosc droga
-jedna trasa ktora pamietam to byla taka mieszanka jazdy po blocie i po asfalcie, wygladala jaby ktos sobie sam uszykowal trase, z tasmami ogradajacymi i bilboardami. to byly wyscigi w dzien, moze byly nocne trasy ale nie pamietam.
-gra byla raczej polska, znaczy wyprodukowana w polsce sadzac po samochodach takich jak maluch, ale moge sie mylic, wiem ze menu bylo po polsku.
-Ja ja albo dostalem w jakiejs gazecie albo kupilem za bardzo tanio ale raczej w gazecie, play costam, komputer siwat gry, albo jescze jakiejs co kupowalem od czasu do czasu.
Bardzo chicalbym znalesc ta gre z przyczyn nostalgicznych, wiem ze moj opis moze byc nie zbyt pomocny ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze.

07.06.2013 00:51
😁
2
odpowiedz
tomcio006
97
Legend

maluch racer poldek racer syrenka racer czy jak sie tam one nazywaly

07.06.2013 01:03
3
odpowiedz
zanonimizowany924207
2
Junior

te gry to znam to byla taka gra gdzie bylo wiecej niz tylko jeden model samochodu.

07.06.2013 01:15
bogi1
4
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World
08.06.2013 20:17
👍
5
odpowiedz
zanonimizowany924207
2
Junior

dzieki bogi1 to jest chyba na 99% dokladnie ta gra, dzieki!

Forum: Poszukuje tytulu gry wyscigowej, polskiej chyba?