Witam.
Poszukuję gry.
Jest to jedna z nowszych gier.
Generalnie jestesmy coś a'la porwani przez kosmitów i trafiany na nieznaną Wyspę?Planetę?
Później gra wymaga od nas abyśmy explorowali Dany świat, i posiadając MAPĘ naszej wyspy mamy na niej zaznaczone pewne elementy
Krysztąły, Rozbity statek kosmitów, itp itd.
W grze co jakis czas pojawiają się obcy swoim statkiem, w centrum wyspy i wysyłają w stronę powierzchni promien transportujący, Sami się nim przenoszą naszym zadaniem jest dorwanie jednego z obcych zabranie jego ręki i przyłożenie jej do bio skanera (po przeniesieniu się promieniem na statek) aby drzwi na statku się otwarły...
Generalnie cały czas musi dbać o jedzenie picie, w grze znajdują się owoce które rosną w wodzie i można je zjadać - jest to startowa lokalizacja.
PS - nie wiem czy to ta gra ale chyba byliśmy z przyjacielem i jego porywają i na tym opiera się cała gra,
PS - pamiętam motyw rozwalania próbek-sond obcych i zbierania ich elementów aby stworzyć własny śmigacz.
trochę szukałem po necie ale "TE GOOGLE" jest po prostu -.- ah szkoda by gadać, nie wiem jakie hasło idealnie wpisać
Pozdrawiam:)
Chopy pomożecie ? :(