Szukam jakiejs wciągającej gry akcji strzelanki gdzie się naparzamy z graczami pistoletami chociaz niekoniecznie np mieczem, dawno nie grałem w gry chciałbym to troche nadrobić, oczywiscie cos z tych nowszych gier
Mam battlefielda 3 w którego juz nie grywam dawno, nie wiem czy bf 4 jest lepszy czy się opłacałoby kupować, myślałem nad titanfall ale nie wiem jak tam z multi
Titanfall jest na Originie w okresie testowym, czyli możesz sobie pograć za darmo przez 48 godzin.
https://www.origin.com/pl-pl/store/free-games/game-time
Polecam CS:GO.
Wg. mnie BF4 nie jest wart tych pieniędzy. Grę posiadam od premiery w wersji premium.
Bugi, lagi, crashe. Gra od dnia premiery do dziś nie została naprawiona.
Szczerze myślałem, że ostatnie poprawki wprowadziły jakieś sensowne zmiany ale
kilka dni temu zainstalowałem BF3 i zobaczyłem różnicę. Między BF3 a 4 w kwestii komfortu rozgrywki jest ogromna przepaść.
Kto grał , ten wie.
Na początku listopada wychodzi nowy COD który ostro pozamiata w multi, zresztą jak każda gra z tej serii.
Dużo ludzi hejtuje Coda, pomimo że nie jestem jego zwolennikiem tą wersję jednak kupię. Bardzo mi podoba się te multi, które oglądałem na gamescom-ie. Tym bardziej, że BF4 zawiódł mnie po całości.
GTA V
Saul w 2011 z tego co pamiętam to CoDzik schował się w cieniu BF'a.
Co do gry to poczekaj na GTA V PC'tową wersję.
Miałem chrapke na Titanfalla pooglądałem gameplaye i kupiłem nie żałuje, 130zł z wszystkimi dodatkami na originie, cos czuje ze wiele nocek zawale :D świetna, a co do GTA V może kupie ale mnie ta gra nie kręci grałem w GTA 4 nic szczególnego, V ma mój kumpel na xboxie nic szczególnego, może kiedys kupie, moze... dzięki