Ok wiec poszukuje gry, ktora mam ndzieje ze isnieje a nie ze moje dziecinstwo sobie wymyslilo.
Szukam gry ktora chyba jest strategiczna. Wiem ze to jest gra z przed 2007 a napewno starsza niz ta data, zgaduje ze 2001 lub 2002.
-Graficznie to byla gra z boku ale 3d,
-kontrolowalo sie chyba takich ludzikow takich z brodami w kopalni i powiekszalo sie ta kopalnie ogolnie gra miala dosyc ponury wyglad, z tego co pamietam to jak sie kopalo nizej to tam sie znajdywalo jakies przejscia, i odrkywalo historie, i raczej nie bylo zbierania materialow ale nie pamietam.
-I nie kontrolowalo sie ich bezposrednio a za kliknieciem wiec stad mysle ze to byla strategiczna gra.
-Historia w tej grze z tego co pamietam byla taka smutna/ponora, ogolnie chyba to co sie robilo to bylo dla jekiegos boga czy cos.
-To byla raczej gra ktora wyszla na plycie nie tylko na necie czy cos, i z tego co pamietam na programie hyper albo byl tylko zwiatun albo ze oni w to grali i dawali wskazowki.
Nie weim ile z tego co powiedzialem jest prawdziwe jako ze pamietam ta gre jak przez mgle, probowalem szukac slowami kluczowymi ale bez skutku. Wiec mam nadzieje ze ktos mi tutaj pomoze.
Dziekuje to jest ta gra. Jestem bardzo wdzieczny.