Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Poszukuje gry, chyba strategiczna?

01.03.2014 19:07
1
zanonimizowany924207
2
Junior

Poszukuje gry, chyba strategiczna?

Ok wiec poszukuje gry, ktora mam ndzieje ze isnieje a nie ze moje dziecinstwo sobie wymyslilo.

Szukam gry ktora chyba jest strategiczna. Wiem ze to jest gra z przed 2007 a napewno starsza niz ta data, zgaduje ze 2001 lub 2002.
-Graficznie to byla gra z boku ale 3d,
-kontrolowalo sie chyba takich ludzikow takich z brodami w kopalni i powiekszalo sie ta kopalnie ogolnie gra miala dosyc ponury wyglad, z tego co pamietam to jak sie kopalo nizej to tam sie znajdywalo jakies przejscia, i odrkywalo historie, i raczej nie bylo zbierania materialow ale nie pamietam.
-I nie kontrolowalo sie ich bezposrednio a za kliknieciem wiec stad mysle ze to byla strategiczna gra.
-Historia w tej grze z tego co pamietam byla taka smutna/ponora, ogolnie chyba to co sie robilo to bylo dla jekiegos boga czy cos.
-To byla raczej gra ktora wyszla na plycie nie tylko na necie czy cos, i z tego co pamietam na programie hyper albo byl tylko zwiatun albo ze oni w to grali i dawali wskazowki.
Nie weim ile z tego co powiedzialem jest prawdziwe jako ze pamietam ta gre jak przez mgle, probowalem szukac slowami kluczowymi ale bez skutku. Wiec mam nadzieje ze ktos mi tutaj pomoze.

01.03.2014 19:24
mr. Spark
2
odpowiedz
mr. Spark
204
Rocket

Kojarzy mi się tylko z Wiggles.

01.03.2014 20:21
3
odpowiedz
zanonimizowany924207
2
Junior

Dziekuje to jest ta gra. Jestem bardzo wdzieczny.

Forum: Poszukuje gry, chyba strategiczna?