Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Poszukuję gry

17.03.2013 20:47
1
zanonimizowany905183
1
Junior

Poszukuję gry

Witam, z tego co widzę to jest chyba najbardziej aktywne forum o grach w polsce, mam nadzieję że tutaj znajdę odpowiedź na swoje pytanie.

Nie wiem od czego zacząć..
Poszukuję gry w którą grałem.... kilka lat temu 6/7/8. Z powodu upływu tych kilku lat nie pamiętam jej nazwy, nie wiem też czy była popularna. Wiem, że

-W tamtych czasach grałem w Dungeon Keeper 2 ( jedna z 3 gier które pamiętam mimo upływu kilku lat )
-Gra była 2D
-CHYBA była dobra grafika jak na tamte czasy
-Chodziło się GOBLINEM ale tego nie jestem pewien
-Chodziło o to, że przechodziło się jak w mario z miejsca na miejsce, na końcu zwykle portale. Po jakimś czasie ( lub od razu ) można było wczarować się w postacie które przeszkadzały i nas zabijały, dzięki czemu można było nimi sterować, w niektórych miejscach sterowanie wrogami miało kluczowe znaczenie
-Nie wiem ile było poziomów, ponieważ nigdy nie przeszedłem tej gry. Dochodziłem do momentu, gdzie były 4 minuty na działanie, potem wszystko eksplodowało. Trzeba było przeskoczyć przez 3 miny?, i dojść do miejsca gdzie to się wyłączy ale nie jestem tego pewien.
-Na końcu przejścia jakiegoś etapu, wchodziło się w portal w następne miejsce z tego co pamiętam nie pojawiał się żaden komunikat ( victory, win ) itd.
-Gra typu escape, zręcznościowa.

Jeśli ktoś kojarzy, ale za mało mu szczegółów do powiedzenia, co to dokładnie za gra mogę się wysilić bardziej i nawet narysować fragment gry.

Za napisanie mi, co to za gra będę całować po stopach.. Zależy mi na tej grze. Pozdrawiam

17.03.2013 20:50
ppaatt1
2
odpowiedz
ppaatt1
95
Obieżyświat
17.03.2013 20:56
3
odpowiedz
zanonimizowany905183
1
Junior

Jeśli to to, to chyba ci zaraz wyliże jaja, po "paczaniu" na postać kojarze.

17.03.2013 20:57
moszeusz
😱
4
odpowiedz
moszeusz
86
Who fkin cares?

[3]

17.03.2013 21:01
Dragon_666
5