Witam wszystkich serdecznie. Ładnych parę lat temu, pewnie lepiej jak dziesięć, u pewnego znajomego widziałem grę na PS1. nie pamiętam tytułu a chciałbym ją teraz zobaczyć. Pamiętam że bohaterem był jakiś rycerz może nieumarły, w zbroi, chodziło się po dosyć ciemnym świecie (widok był chyba z za pleców, lecz tego nie jestem pewien) trzaskało się chordy (chyba) trupów, jakiś pasek (może siły lub many) nabijało się kręcąc delikatnie mieczem w powietrzu (w pozycji pionowej). Nie pamiętam wiele szczegółów, ale bardzo bym prosił o pomoc. Jeżeli sobie coś jeszcze przypomnę to na pewno dopisze:)
Pozdrawiam
Medievil
tytuł brzmi podobnie, ale to nie jest to;/
no jakoś troche podobniej ale to jeszcze nie ten tytuł, to było bardziej w klimacie "mrocznych mocy"
kurde to wciąż nie to. W żadnym z wymienionych tytułów bohater nie regeneruje żadnego paska poprzez kręcenie mieczem w powietrzu. Tylko ew. atakuje kręcąc, ale to kręci pod dużo większym kątem. ;/
Może to być "Disney's Hercules Action Game", bohatera pewnie kojarzysz, ale zakładając, że po tylu latach pamięć może spłatać figle postanowiłem wychylić się z tą propozycją. Kamera zmienia się w poszczególnych etapach, te bywają też w dość ciemnych barwach, zbroja jest, no i pasek siły rośnie po wymachiwaniu mieczem nad głową.
Pamięć mnie zawiodła, macha się pięścią, nie mieczem, ale ten fragment nieco oddaje opis Twojej gry: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ShvdNb57zBA#t=3510
no zaskoczyłeś mnie totalnie:P Tytuł oczywiście kojarzę, i długie godziny spędzone z synem króla Olimpu, niestety nie jest to wciąż to czego szukam. Jednak trudny orzech do zgryzienia;p szukam wytrwale po różnych forach, pamiętam dosyć dokładnie kilka scen z owej gry, ale nie jestem w stanie do końca ich opisać w sposób zrozumiały dla innych ludzi ;p Wg. mnie dosyć szczególne było to kręcenie mieczem, był on w pozycji praktycznie pionowej, i tylko z niewielkim wychyleniem się kręcił. Jak już wspominałem, walczyło się z dużą ilością umarlaków, może czegoś w tym stylu było raczej ciemno (być może że kolorowo). Jeżeli coś jeszcze sobie przypomnę, na pewno dopiszę:)