Moja znajoma - bardzo ładna studentka IV roku architektury - zdobyła wyróżnienie w konkursie dla projektantów. Obecnie trwa głosowanie internautów i ma szansę na kolejną nagrodę. Obiecałem jej, że zdobędę dla niej trochę głosów :)
Wystarczy kliknąć w link http://www.muratorplus.pl/konkurs_glosowanie/1/glos/298411/ i już. A jej pracę możecie zobaczyć obok posta ->
Pomożecie?
Zdjecie.
Moja znajoma - bardzo ładna studentka IV roku architektury
tits or gtfo.
+1
+1
Zajebiste są projekty na tej stronie! Mam nadzieję, że część z nich wejdzie w życie :).
Backside - największe szanse ma właśnie jej projekt, bo zdobył nagrodę w kategorii specjalnej - za skorzystanie z materiałów producenta, czyli organizatora konkursu.
+1
+1
... ale zdjęcie się należy.
+1
realizacja wiekszosci nie dojdzie do skutku poniewaz kasa poszla by ogromna
A co zrobić z fantem, że w te żebra właził by piach, trawa i wszelaki inny brud i kiepsko na tym siadać, bo się człowiek ubrudzi? Zaraz by to rdza wzięła, pręty się w dupę wrzynają i ten stolik coś mały. Nie wspomnę też o ciężarze.
Poszło zgłoszenie (wraz z linkiem do wątki i screenami) do administratora serwisu o nieuczciwe praktyki stosowane podczas głosowania. Pozdrawiam
Widzisz tu coś nieuczciwego?
Nie przekupuje nas niczym, nikt kto zagłosuje nie odnosi korzyści materialnych. Po prostu dotarł do większego grona ludzi, kto nie chce, głosować nie musi.
+1
+1
+1
+1
+1
:P