Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Pomóżce znaleźć grę

15.12.2015 18:27
1
akurat96
1
Junior

Pomóżce znaleźć grę

Cześć, chciałbym prosić Was o pomoc w znalezieniu jakiejś ciekawe gry, a w zasadzie dwóch.
1. gra podobna do "aion", "4story", "metin", "nostale" - chciałabym żeby była to gra gdzie lvl się w miarę przyzwoicie wbija, grafika nie najgorsza i żeby dało się wbić lvl na potworkach, a nie tylko misje gdzie trzeba całą mapę przebiec milion razy. Ja szukam i szukam w necie, ale nie wiem, którą gre wybrać żeby była fajna i spełniała moje wymagania.
2. Tu proszę o jakąś fajną grę strategiczną. Żeby można było rozbudowywać miasto, jakieś fajne zadania, a nie tylko klepanie się wojsk (wiadomo, że może być też wojsko i wojny, ale nie bez przesady). Może być osadzona w każdej z epok.
Tak tylko wspomnę jestem dziewczyną 19 lat i lubię grać aktualnie w LoLa, ale szukam czegoś innego bo już po woli nawet lol się nudzi. Aaa i nie przepadam za strzelankami, a gry sportowe ubóstwiam :). Nwm czy się przyda, ale może jakieś tam dodatkowe kryterium będzie. :)
Liczę na propozycje!
Pozdrawiam i z góry dziękuję za trud i czas poświęcony w celu pomocy znalezienia mi nowego zajęcia :D.

15.12.2015 19:01
saito123
2
odpowiedz
saito123
72
Sam Fisher

1. Jeżeli może być gra z Abonamentem to World of Warcraft.

2. Tutaj polecam The Settlers Online :)

Forum: Pomóżce znaleźć grę