Witam dzisiaj steam mi nie działa kliknołem na ikonkę odpalającą sam się odinstalował wiem że dzisiaj z softonica niechcący później sprawdziłem historię pobrałem internet expolorer 11 bo potrzebny był do idle mastera ale okej i net.framework 7 i po resecie komputera jak kazał internet explorer steam mi nie działał jak chciałem wejść odinstalowałem doszczędnie wszystko steama a jak próbuje zainstalować wyskakuje mi takie coś mam win 7 64bit tylko dla wydajności zmieniłem wizualizacje ale mniejsza z tym proszę o pilną odpowiedź bo nie mogę nagrać filmiku z fivema ani pograć w jakieś gierki !!
Napisz po polsku, bo nie wiem o co ci chodzi.
Albo idz popros ojca aby ci pomogl a nie nam dupy zawracasz.
po prostu mam coś możliwe jakiegoś wirusa piszę mi psa w menażer urządzeń nie wiem o co chodzi wyłączyłem to dalej nic i ja właśnie instalowałem internet explorer 11 a nie zauważyłem że to softonic taka strona i możliwe że zgrał mi się jakiś wirus steama nie mogłem włączyć bo jak odpaliłem pisało nie ma pliku a jak próbowałem zainstalować to wyświetlił mi się zółty prostokąt bez napisu i tyle nie wiem co mogę powiedzieć.
tego wcześniej nie miałem dzisiaj mi się to po instalacji pojawiło jak steam mi nie działał to jest w roamingu jak to wywaliłem nic nie dało