Witam mam grę zakupioną nie pamiętam gdzie...gra jest oryginalna lecz moja córeczka zgubiła ją.Jest tam podany klucz przypisany tylko do mojej płyty, do żadnej innej nie będzie pasował więc nic nie chcę wymusić...I tu prośba do Was - gdzie mam napisać, zadzwonić żeby odzyskać klucz??mam pudełko mogę podać kod kreskowy i tylko tyle...HELP ME!!
Nie ma czegoś takiego, jak klucz pasujący wyłącznie do jednej płyty. Płyty są tłoczone masowo i wszystkie mają taką samą zawartość, więc ewentualne pożyczenie od kogoś załatwiło by sprawę. Inną sytuację mamy w wypadku gier wymagających Steam. Tam pudełko nie jest potrzebne, bo gra na stałe przypisuje się do konta i można ją potem ściągać do woli przez klienta Steam.
A w ewentualnym odzyskaniu pudełka może pomóc (chociaż jest to mało prawdopodobne) nasz rodzimy dystrybutor. Wszystkie dane powinny być w książeczce/instrukcji.
ok...jest to gra Kompania Braci na lini frontu-prosi o klucz produktu jezeli użyty a ja niestety nie pamietam czy uzywalem tego klucza czy nie...a orientujesz sie czy to jest przez konto steam gra?