elo mam taki problem miałem win xp potem wgrałem win 7 i teraz zainstalowalem win xp bo na win mój pc za slaby więc zrobiłem format partycji c i zainstalowałem i wchodze w neta a tu ni
e ma. Mam na kabel plus modem zeby z lapka brac neta . Patrze w panel sterowania >system>sprzęt>menedzer urządzeń> i nie zakladki karta sieciowa a sterowniki do win xp zainstalowałem a po 2 daje start >uruchom>wpisuje cmd>wpisuje ipconfig/all i nie zadnego ip a bylo na win xp tym 1. Prosze o pomoc!
a mozna je znalesc na necie? Jak tak poda ktoś linka mam win xp sp2
Nie ma tutaj prawie ani jednej informacji na podstawie której moglibyśmy Ci pomóc. Poszukaj w necie co to jest PRECYZJA w formułowaniu pytań tak aby uzyskać odpowiedź jakiej oczekujesz.
Tak o mialem windowsa xp 32 bit z internetem potem windowsa 7 z internetem i wczoraj zainstalowalem windows xp 32 bit sp2 i nie mam neta jest to przyczyna sterownikow karty sieciowej ? Bo jak wchodze w system i menedzer urzadzen nie ma wgl karty sieciowej :( Mozna te sterowniki do windowsa xp sp2 sciagnac ?
Jeśli to jest laptop, to sterowniki będą na stronie producenta.
Jeśli stacjonarny to na płytce ze sterownikami do płyty głównej lub na stronie producenta.
Kurde ja znalazlem plyte od wujka i tam pisalo na niej win xp sp2 + sterowniki raid + kod . To skad mam wziasc sterowniki do karty sieciowej !!?
Sciagnalem sterowniki karty sieciowej na windows xp/2000 czy jakos tak zainstalowalem i nic dalej nie mam neta czemu ! :/