Witam,
potrzebuję waszej pomocy bo się kompletnie na tym nie znam.
1. Jaki program (darmowy) do odtwarzania filmów najlepszy? Może być jakaś wersja demonstracyjna na miesiąc czy coś potrzebny mi jest tylko na kilka dni.
2. Jaki program do pobierania filmów z stron www, ale nie chodzi mi tu o YouTube. Tylko o strony jakiś spółek czy uczelni.
3. Jaki program do przerabiania pobranych filmików? Chodzi mi tu o to by pobrane filmiki poprzycinać i zrobić z kilku jeden.
Z góry dziękuję za pomocne odpowiedzi.
Pozdrawiam !
1. AllPlayer
3. Movie Maker
no ale który będzie lepszy z podanych ?
No szczerze to ja się tam nie znam, i nie wiem czego mam chcieć od takiego programu. ważne jest dla mnie aby odtwarzał mi bez problemów te filmiki co pobiorę z neta.
PS. To jak pobrać takie filmiki ?
up.
Pomóżcie ludzie.
Jakiej konkretnie pomocy oczekujesz? Mamy zgadnac co konkretnie chcesz pobierac i odtwarzac, czy moze chcialbys dostac prosta recepte jak pobierac i odtwarzac dokladnie wszystko z internetu?
Won piracie!
TepyCh*j ----> heheheheheheeh.... Idzi zjedz lepiej kaszkę dzieciaku i nie przeszkadzaj.
Pytanie trochę z innej beczki. Może mi ktoś powiedzieć gdzie pobiorę Kodek AVC do All player'a wersja 5.4 ?
Z góry dzięki
UP Panie gimbus radzę wymyślić jakąś lepszą obelgę bo to co napisałeś jest co najwyżej żałosne...