Pomóżcie mi znaleźć na jutro rano jakąś prezentację przyzwoitą w języku ENG, tematy z zakresu bioetyka, biofizyka, bioinżynieria, biologia...
Malaga> liczę na to, że w odmętach internetu jest jakiś gotowiec do którego mi się nie udało dogrzebać
trzeba było poczekać z wątkiem jeszcze ze 4 godziny.
I pity the fool that helps you
Life is not so easy as you think so from my side I'm sorry. Mayby someone else will be so kind and will help you? I do not know. Kind Regards;
I pity the fool that helps you Doucz się angielskiego, bo to zdanie się dupy nie trzyma.
Podbijam stawkę. Kto znajdzie/zrobi?! mi coś, co mnie usatysfakcjonuje, dostanie ode mnie klucz na steam Dark Souls PTDE.
termin? do jutra 7 rano
[5]> dzięki, prezentacja gargantuiczna, ale zbyt naukowa, wpadłem na pomysł genialny w swojej prostocie - fotosynteza :p Mam już z 10 prezentacji pobranych, teraz tylko skleić to w całość, tak więc już nieaktualne
Pamiętajcie o tym, że plagiat może zostać wykryty!
PanSmok nie będę się z tobą kłócił, bo cię lubię. Ty mieszkasz w UK i ja mieszkam w UK? Może się zapoznajny?
Brzmi to co najmniej dziwnie: Lubię Cię + jesteśmy z UK + może się zapoznamy :P
nie będę się z tobą kłócił, bo cię lubię. Ty mieszkasz w UK i ja mieszkam w UK? Może się zapoznajny?
Ło kutwa!
cube ty przygłupie... ciebie jeszcze na świecie nie było gdy Drużyna A była serialowym przebojem w Polsce, więc zamilcz, bo nawet nie rozumiesz sensu zdania