2 miesiące temu kupiłem nowa gre o nazwie Star Wars Jedi Knight II : Jedi Outcast wszystko chulało ok. ale 1 tydzień temu zrobiłem format komputera wgrałem strerowniki direct 8 potrzebny do gry ale podczas instalacji gry instalacje zatrzymóje sie na 13% mam miejse na dysku G i niewiem czemu sie tak dzieje pomóżcie moja karta graficzna to nivida geforce4 mx440 podawajcie wszystkie nowe sterowniki poradniki jak to naprawić pomocy!
otóż znam przyczynę (raczej na 90% to jest powodem) ale, że tak ładnie utworzyłeś [nie zauważyłem, dzięki za info Kwarak ;) ] więcej niż dwa wątki o tym samym brzmiącym tytule, który nijak mówi co ci dolega, postanowiłem cię trochę pomęczyć, i proszę o zdjęcie pudełka/płyty z grą z karteczką z twoim nickiem :) wtedy dołożę wszelkich starań aby ci pomóc
Nie pisz co chwila nowych wątków, skoro nikt nie potrafił pomóc minutę temu, to teraz też nikt nie pomoże...
[2] Nie dwa, tylko cztery...
pierwsza sprawa,
skopiuj zawartość płyty na dysk i wtedy odpal bo może gdzieś napęd nie daje rady
druga sprawa, wyłącz firewalla na czas instalacji, gdyż możliwe, że to on nie pozwala na skopiowanie plików na dysk
Mój komputer -> prawy przycisk myszy na napęd -> otwórz -> zaznacz wszystkie pliki -> prawy przycisk myszy -> kopiuj -> prawy przycisk myszy -> wklej (gdzieś na dysk) -> odpal setup.exe.
Ze strony nvidia http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl
Naturalnie musisz podac informacje takie jak: jaka to karta, do jakiego systemu operacyjnego itp.
I po co żeście mu pisali żeby zrobił milion tematów o gównie ?
Poza tym ,co ma karta graf. do prędkości instalacji ? Może masz dysk już walnięty albo płyta . Po kolejne primo polecam doprosić się kogoś żeby słownik Ci załatwili - nie pisz ,że masz dyssreksje bo to tylko współczesny wymysł . Po drugie primo istnieje taka opcja jak 'EDYTUJ' ,ale widzę ,że do tego trzeba wyższe studia skończyć . Trzecie primo daj więcej wykrzykników bo tyle to za mało ,ileś więcej ratuje psychikę kogoś ,ba - może odmienić czyjeś życie ! .
Podaj klucz to może uda mi się coś wymyślić. Ponoć niektóre klucze sa nieprawidłowe i stąd te błędy.
[12] To musi być fantastyczne być takim ogarniętym, elokwentnym i umiejącym bezbłędnie pisać człowiekiem. Jeszcze lepiej, gdy te zacne cechy i umiejętności wykorzystuje się tylko po to, by napisać pełen wyższości i pogardy dla bliźniego komentarz. A już najfajniejsze jest to przekonanie, że skoro osoba prosząca o pomoc nie ma doświadczenia z kompem, za to braki w edukacji, to już nie jest warta Twojego czasu. :)
A już tak z czystej złośliwości, sam, mój drogi przyjacielu, mógłbyś zajrzeć do słownika i sprawdzić słówko "primo", także zasady interpunkcji oraz przestać stawiać znak zapytania pół kilometra za końcem zadaniem! ;)
NajPhil masz błąd w ostatnim słowie. Napisałeś "zadaniem", a powinno być "zdania". Poza tym gratulacje za zjechania postu nr 12 szybciej niż ja. ;)
@mlody9111111
Ty masz nawet w nicku błąd!
I nie wiem jak to możliwe, ale... w jednym poście zrobiłeś tyle byków i błędów co OP we wszystkich postach do tej pory. Brawo! Hipokryzja, level: mlody91111111