Witajcie . Jak wielu ludziom mnie tez przydarzyl sie ten problem :P Otoz . Nie wiem na jaki tytul sie zdecydowac,w zasadzie tytuly . Planuje sobie kupic dwie gry . Teraz lista,ktorymi jestem zainteresowany :
-Assassin's Creed
-Batman: Arkham Asylum
-Mass Efect
-Fable II
-Gears of War
-Call of Duty 4 Modern Warfare
-Just Cause 2
Prosze mi napisac jakie dwa tytuly byscie wybrali i dlaczego .
gears of War
świetna gierka bardzo polecam fabula i multi miodzio
Assasin's creed
Najlepiej by było zacząc od poczatku od 1 czesci ale jesli chcesz to kup 2jke i kiedys 3 bo to jest ta sama postac
Call of Duty 4 Modern Warfare
Mass Effect
Morgoth* - czytaj dokladniej . Wyraznie napisalem,zebys podal dlaczego wybrales dana gre ..
Nie znam ciebie i nie wiem co lubisz, więc traktuje cie jak przypadkowego gracza. Wybrałem w sumie 2 tytuły które chwalą prawie wszyscy i do których ciężko się przyczepić bo zostały dopracowane.
Mass Effect
Nie grałem (choć mam w planach, jak znajdę trochę więcej czasu), ale jeżeli będzie choć w połowie tak dobry jak KoTOR to bierz bez zastanowienia. Więcej w sumie napisać nie mogę.
Batman
Nic odkrywczego, ale kawał dopracowanej gry. Dobra fabuła, niezły klimat i przyjemny gameplay.
Co do reszty:
Assasin's Creed:
Faje demo technologiczne. Pomysł świetny, klimat rewelacyjny, ale mechanika gry sprawia że gra szybko się nudzi. Ja tylko dzięki klimatowi dotrwałem do końca.
Gears of War:
Dobra gra, ciężko się do niej przyczepić, ale te chodzenie, chowanie, strzelanie, chowanie, strzelanie, chodzenie [...] strzelanie, chodzenie itp. jakoś mnie nie przekonało. Zobacz pierwszy lepszy filmik z gry, jak podoba Ci się coś takiego przez wiele godzin to bierz.
Call of Duty 4:
Nudna, liniowa, schematyczna i w sumie to samo przechodząca się gra. W sumie gra nadaje sie tylko do oglądania cutscenek i do multi (o ile ludzie jeszcze grają).
Just Cause 2:
Dla mnie gra bomba, ale bardzo specyficzna. Fabuły w sumie to nie ma, dialogi do bani, powtarzalność misji bardzo duża itp. Ale w naszej ręce trafia gigantyczny obszar na którym naprawdę idzie poszaleć. Jak lubisz sandboxową zabawę to polecam.
Fable II nie grałem.