Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Polećcie jakąś fajną grę ;//

28.03.2016 20:30
Cre‹A›ToR
1
Cre‹A›ToR
26
Konsul

Polećcie jakąś fajną grę ;//

Ostatnio nie trafiłem na żadną przynajmniej bardzo dobrą grę ;// chciałbym to zmienić i dlatego pytam się was jakie były wasze ulubione gry może jakiejś nie ograłem i spróbuję z nią ;)

28.03.2016 20:39
2
odpowiedz
wierzba;)
36
Pretorianin

Icewind dale, Gothic, Amnesia, Call of Duty Modern Warfare 4, Dragon Age, need for speedy.. nie wiem w czym gustujesz

28.03.2016 20:43
Szyszkłak
3
odpowiedz
Szyszkłak
215
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Darksiders 2, Rayman Legends, Settlers 7, Assassins Creed 4 Black Flag, Castlevania Lords of Shadow, Man of War Assault Squad, Hotline Miami, Homeworld Remastered, SW: KotoR, Dragon Age Inkwizycja, Might and Magic VI

28.03.2016 21:07
Cre‹A›ToR
4
odpowiedz
Cre‹A›ToR
26
Konsul

@Wierzba Lubię gry z mrocznym klimatem,dobrą fabułą,rozwojem postaci,zombie coś w ten deseń podam ci parę przykładów gier które mi się podobały Max,Payne 3,Darksiders 2,Bioshock Infinite,Middle Earth Shadow Of Mordor(szczególnie tą grę za design,system walki,klimat muzykę,Sceny przerywnikowe),Dead Space(Trylogia),The Wolf Among US,The Walking Dead,Fear 3,Alan Wake,Condemned Criminal Origins,Outlast,Castlevania Lords Of Shadow 2,Batmany,Dishonored

Tak w sumie ostatnio wpadły mi w oko takie gry Deus Ex Human Revolution,Deadlight ,Metro 2033/Last Light,Aliens Colonial Marines,Dragon Age Inkwizycja,Brother In Arm`s Hell`s Highway,L.A NOIRE,The Darkness,Castlevania Lords Of Shadow ULTIMATE EDITION,Thief(2014)

prawdopodobnie zagram w którąś z powyższych ale chciałbym zagrać w grę podobną do Shadow Of Mordor chciałem spróbwać z Mad Maxem ludzie mówili że jest podobna ale mi się totalnie nie spodobała ;//

28.03.2016 21:19
Cre‹A›ToR
5
odpowiedz
1 odpowiedź
Cre‹A›ToR
26
Konsul

@Szyszkłak
Darksiders 2-Grałem naprawdę świetna gra
Rayman Legends -Słyszałem że jedna z lepszych platformówek,prawdę mówiąc grałem trochę w Rayman Origins samemu nuda jest ;// pod co-op`a trochę lepiej ogólnie nie dla mnie
Settlers 7- nazwa coś mi mówi ale nigdy nie grałem
Assassin`s Creed 4-Grałem fajny piracki klimat ulepszanie Jackdawa ogólnie podobała mi się ta część Assassyna ;)
Castlevania-Czeka na dysku przeszedłem część 2-gą i fajna gra ale wątek współczesny to pomyłka,raczej spróbuję z castlevanią
Men of War-wdg mnie słaba Company Of Heroes bardziej mi podeszło
SW:KOTOR- po force unleashed i force unleashed 2 już nie będę sięgał po star wars`y bo gry są beznadziejne wdg mnie
Dragon Age Inkwizycja-właśnie ta gra mnie intryguję ale podobno jest bardzo podobna do MMO ;// jeśli to prawda to szkoda oglądałem gameplay`e z tej gry i Bossowie,świat wyglądają nieziemsko

28.03.2016 21:27
5.1
1
zanonimizowany1093317
18
Generał

"SW:KOTOR- po force unleashed i force unleashed 2 już nie będę sięgał po star wars`y bo gry są beznadziejne wdg mnie "
Nie oceniaj Kotorów poprzez pryzmat Force unleashedów bo to zupełnie różne gry. Oba kotory to świetne rpgi.

28.03.2016 21:22
Szyszkłak
6
odpowiedz
1 odpowiedź
Szyszkłak
215
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Jak chcesz zagrać w Metro i Last Light to w wersjach Redux - ładniejsze i poprawione.
Deus Ex HR też jest ciekawy.

28.03.2016 21:33
Cre‹A›ToR
6.1
Cre‹A›ToR
26
Konsul

@Szyszkłak racja ładniejsze są ale wymagania kosmicznie rosną kiedyś próbowałem Last Light w wersji redux i bardzo słabo chodziło przez co bardzo szybko zapomniałem o grze mam nadzieje że podstawowa wersja nie ma takich wymagań

28.03.2016 21:30
7
odpowiedz
razor19957
126
Mechatronik

Zagraj w Wiedźmina 3, Tomb Raider 2013 i Rise of The Tomb Raider, Devil May Cry to najnowsze. Bardzo fajne gry.

28.03.2016 21:48
Cre‹A›ToR
8
odpowiedz
Cre‹A›ToR
26
Konsul

@razor19957
Wiedźmin 3 -grałem ;) świetna gra ;)
Tomb Raider 2013-grałem świetna gra
Rise Of The Tomb Raider - właśnie w tego Tomb Raider`a nie grałem dzięki że mi o nim przypomniałeś ;)
Devil May Cry- grałem w 3,4,DmC Devil May Cry świetne gry jedne z najlepszych slasherów na rynku

28.03.2016 23:00
cswthomas93pl
9
odpowiedz
cswthomas93pl
148
Legend

Polecam fajną grę.

spoiler start

troll mode off

spoiler stop

Forum: Polećcie jakąś fajną grę ;//