Jakie gry polecacie multiplayer na steam, oprócz Team Fortress 2 Lub Garry's Mod (Garry's mod nie ponieważ za kilka dni kupuję) Proszę wypiszcie mi gry, a jeżeli chcecie pograć to mój steam:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198162941509
Jeżeli nie działa to wpiszcie: KingsSkyrimPL w wyszukiwarce znajomych i mam zdjęcie z The Elder Scrolls Skyrim Dragonborn
Konkretniej. Tych gier multiplayer jest pełno i można wymieniać od Counter Strike'a do Planetside 2 czy ARMA.
Ja dzis po raz pierwszy w zyciu zagralem w cs. Kupilem przed chwila i gram narazie z bootami zeby poznac gre.
Tyle slysze od lat o tym cs, ze od jakiegos czasu sie zastanawialem czy nie sprobowac. Ostatnimi dniami akurat przeceny sa wiec kupilem.
Mysle ,ze ta gra jest na tyle popularna, zekazdy powinien sprobowac.
Mówisz o CS:GO, zloteuszy?
To faktycznie. Też polecam. Zawsze miałem dystans do Counter Strike, bo kojarzyło mi się z pseudo-prosami strzelającymi przez ściany, a Global Offensive jest w na tyle przyjemnej otoczce, że po prostu gra się lepiej i przyjemniej. A umiejętności, które kiedyś wydawały się nieosiągalne, dziś łatwo posiąść. Oczywiście nie te, które mają e-sportowcy, ale nadal nie jest źle i można poszaleć, pobawić się. ;d
saito123, jeszcze wczoraj Garry's Mod był potężnie przeceniony, -75%. Szkoda, że nie kupiłeś.
Jeśli lubisz gry hack n' slash, to ściągnij Path of Exile, jest za darmo, w tej kategorii nie znajdziesz lepszej gry (poza Diablo 3, ale z dodatkiem to koszt ok. 200zł)
Kamikaze wiem, i bardzo tego żałuję że nie kupiłem, na przecenie, no ale cóż 50zł też nie jest majątek, wiem że więcej ale....