Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Polecam swój kanał o grach na YouTube

09.06.2012 17:48
📄
1
FlaQ
4
Junior

Polecam swój kanał o grach na YouTube

Od pewnego czasu nie czerpię już takiej frajdy z grania jak kiedyś, dlatego postanowiłem nagrywać niektóre swoje gry i wrzucać je na YouTube. Myślę, że wychodzi mi to powoli coraz lepiej (wszelka krytyka jest mile widziana) - ale wiadomo, że najważniejsze są komentarze, nawet te negatywne. Zakładam ten wątek, aby mój kanał miał szansę stać się bardziej popularny, bo to "granie dla innych" naprawdę sprawia niesamowitą frajdę, a bez jakiejkolwiek reklamy nie wydaje mi się, żeby udało mi się znacznie zwiększyć swoją widownię.
Pierwsze filmiki były bez komentarza, natomiast teraz komentuję już na żywo to, co robię w grach. Na razie jest tylko kilkanaście filmików z gry The Binding of Isaac, ale zamierzam już niedługo wrzucać gameplay z gry Max Payne 3, a także z innych nowych produkcji. Zapraszam serdecznie i liczę na coraz więcej widzów. Komentujcie, lajkujcie, subskrybujcie i mówcie znajomym!

Link: http://www.youtube.com/user/FlaczQ

Nie interesują Cię te gry lub oglądanie na YouTube jak ktoś gra wydaje Ci się głupotą - nie zamierzam Cię do tego zmuszać. Chcę po prostu zwiększyć szansę, że ktoś znajdzie mój kanał i może akurat spodoba mu się to, co robię, a przez to ja będę tworzył jeszcze więcej filmików. Pozdrawiam i dzięki za wszelkie wsparcie! :)

09.06.2012 17:51
Damian1539
2
odpowiedz
Damian1539
87
4 8 15 16 23 42

A zdajesz sobie ile osób robi to co Ty? Żeby zaistnieć na YT, to musisz robić coś oryginalnego. Może śpiewaj nago?

09.06.2012 17:53
3
odpowiedz
FlaQ
4
Junior

Myślę, że nie tyle oryginalnego, co robić dobrze to, co robię. I nawet jak robię to dobrze - nikt może tego nie dostrzec i dlatego piszę. Poza tym nie chodzi mi o popularność typu TB, Tobuscusa czy nawet Wonziego i Rocka.

09.06.2012 18:02
4
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

reklamy umieszcza się w kategorii ogłoszenia i ankiety

09.06.2012 18:22
😊
5
odpowiedz
zanonimizowany838815