Witam!
Dawno temu korzystałem z Omegle, było to z 3-4 lata temu. Wszystko było w porządku, dało się spokojnie porozmawiać z różnymi ludźmi, każdy miał coś do powiedzenia, nawet z jakimiś Azjatkami mogłem sobie porozmawiać mailowo.
Jednak, dzisiaj się zalogowałem znów, chciałem podszlifować swój angielski, ale praktycznie każda osoba na którą trafię, to jakiś spam, czy chcę cos tam zobaczyć, na skypie, itd... Wiadomo, że spam. Od czasu do czasu tylko trafi sie ktoś normalny... Da się to jakoś wyeliminować?
1. Jakie istnieją inne strony, które funkcjonują na tej samej zasadzie, co omegle? (najlepiej bez logowania).
2. Podobno da się zablokować spam na omegle i był jakiś program do tego. Ktoś słyszał?
Będę wdzięczny za pomoc.
Up
kiedyś wchodziło się na Chatroulette, ale z czasem uznali, że konto trzeba za free założyć chyba. Jednak na tej stronie dziewczyn masz jedną na 40, 50 osób może. Turków tam od cholery było.
Jak lubisz gadać z facetami z ptakiem na wierzchu to chatroulette będzie ok.
No właśnie.. A co myślicie o tym? Jest czy może to być w ogóle skuteczne? Niby blokuje spam na omegle, a nie chcę ściągać jakiegoś wirusa...
https://www.youtube.com/watch?v=JqYal0KDZrM