Witam. Mam pytanko, na jakiej zasadzie działa zapisywanie gier na konsoli Playstation 3? Wiem że na dysku twardym, a co z np. level'ami w grach multiplayer online? One są przypisywane do naszego konta PSN i tych leveli nigdy nie tracimy nawet po uszkodzeniu konsoli? ( Dla przykładu: Call of Duty, Battlefield czy Killzone ). Jeśli napisałem niezrozumiale to chodzi mi o to czy po awarii konsoli i wymienieniu jej na nową wszystkie nasze levele w grach online zapisują się na naszym koncie PSN i normalnie możemy je odtworzyć na nowej konsolce? Z góry dzięki, pozdrawiam.
Osiągnięcia w multi itp. są przypisane do konta PSN.
a co do zwyklych savow - jak masz plusa to wiekszosc gier proponuje ci trzymanie savow w chmurze
Jak konsola uległa awarii i już jej nie chcesz, a równocześnie masz ważne save'y normalne na dysku, to twardziaka z PS3 łatwo wyjąć. Masz nawet oficjalny poradnik tego na stronie Sony. :)
A jeśli przypuśćmy że dysk uległ awarii? Oczywiste jest że strace Savy ale wszystkie moje gry w mojej " Bibliotece gier " , trofea i levele z gier na multiplayerze zostaną na koncie PSN i na nowym PS3 będą odtworzone?
chlopie, podpinasz co jakis czas pena i kopiujesz savy
przenoszenie dysku do nowej konsoli w 99% przypadkow rowna sie formatowi dysku niestety
ale wszystkie moje gry w mojej " Bibliotece gier " , trofea i levele z gier na multiplayerze zostaną na koncie PSN i na nowym PS3 będą odtworzone? - tak