Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Płatny program - co kupić - pomoc w wyborze

03.01.2014 00:39
1
zanonimizowany937772
9
Pretorianin

Płatny program - co kupić - pomoc w wyborze

Witam serdecznie,

na samym początku chciałbym zaznaczyć, że wątek jest jak najbardziej poważny, dlatego proszę wstrzymać się z głupimi komentarzami, które nie odpowiadają na moje pytanie, a mają na celu jedynie zrobić na złość. Ktoś chce się wyżyć - proszę w innym wątku, mój jest jak najbardziej na poważnie.

Poszukuję pewnego płatnego (gdyż zakładam, że darmowe nie spełnią swojego zadania) programu, który pełniłby funkcję keyloggera/monitoringu komputera. Oczywiście, chcę ten program zakupić (bez obaw o piractwo). Najważniejsze funkcje? Przede wszystkim rejestrowanie wstukiwanych klawiszy na klawiaturze, odwiedzane strony, otwierane pliki i inne podstawowe funkcje. Najważniejsze też, aby program przesyłał raport na mojego maila, abym mógł sobie wszystko w spokoju przejrzeć. Oczywiście, powinien być ukryty w systemie, tak aby osoba nie zorientowała się.

Dlaczego chcę zakupić produkt? Liczę, że zakupiony produkt będzie lepiej wywiązywał się z zadania i nie będzie wykrywalny w systemie.

Powód poszukiwania takiego programu? Jest to bardzo poważna sprawa, której nie chciałbym ujawniać - jedno jest pewne: działam w dobrej wierze, bez obaw.

Cena? Cóż, znalazłem wiele różnorakich programów do 100 zł, ale sęk w tym, że nie wiem jak wywiążą się ze swojego zadania, gdyż normalnym jest, że producent zachwala swój produkt.

Czekam na konkretne nazwy, linki, itd.

Pozdrawiam!

03.01.2014 00:45
Joch
2
odpowiedz
Joch
31
Mental Ronin

Komputer który chcesz monitorować to twój używany przez inną osobę czy jakiś zupełnie inny?

[edit]
Po co płacić jak można ściągnąć za darmo (nie mówię o piraceniu!)
http://www.download.net.pl/675/Keylogger/

03.01.2014 00:50
3
odpowiedz
zanonimizowany937772
9
Pretorianin

Jest to komputer osoby, którą znam, ale nei znajduje się on w moim domu, ale mam spokojne dojście do niego.

Po prostu szuakłem darmowych rozwiązań i były one słabe, ale może po prostu nie były one wystarczająco dobre.

PS: No i właśnie - podałeś program, który jest wersją testową. Czyli program po pewnym czasie będzie płatny! :) Zależy mi na długotrwałym korzystaniu, dlatego chciałbym od razu wykupić pełną wersję.

03.01.2014 01:01
Joch
4
odpowiedz
Joch
31
Mental Ronin

Będziesz w stanie podać swoje propozycje? Bo jeśli przeszukałeś internet to nie wynajdę czegoś czego ty nie widziałeś

03.01.2014 01:07
5
odpowiedz
zanonimizowany937772
9
Pretorianin

Myślałem o tym: http://keylogger-szpieg.pl/?product=sherlock

Ale nie wiem czy ten program na pewno wywiąże się ze swojego zadania, to znaczy czy mogę ufać opisowi :) Pierwsza strona w Googlach po wpisaniu keylogger, to właśnei ta, co o tym myślicie?

03.01.2014 01:09
Joch
6
odpowiedz
Joch
31
Mental Ronin
03.01.2014 01:13
7
odpowiedz
zanonimizowany937772
9