http://www.youtube.com/watch?v=PArlrGWZJIY
Nówka ! :D
Proszę o Komentarze oraz oceny.
Miłego Oglądnia! :)
Po 1. Mam 13 lat ,słuchaj.... wnerwia mnie jak ktoś patrzy tylko na głos...
Po 2. Widzę,że nie popisujesz się interpunkcją.. Ani ".",ani wielkiej litery...
Wyobraź sobie,że nie. Czy każdy musi robić sobie żarty?
1Nie denerwuj się tak nie mam nic do twojego wieku .
2A to że pisze z małej litery nie oznacza że jestem mało inteligentny. Po prostu nie chcę mi się wciskać shifta !!!!!
No sorry,ale ja już mam dość ;d PS: Miłego oglądania. xd
Obejrzałem i nudne to jak flaki z olejem :)
Gdybym nigdy nie grał w MineCraft i Twój film miałby mnie do niego przekonać, to chyba bym gry nie tknął.
Pokaż może jakiś gameplay z multi? Interesujące są np. interakcje między graczami (można zebrać brygadę i podpalić komuś chałupę?), wyścigi wózkami i tym podobne rzeczy.
Pozdrawiam.
Wiesz co nie jest źle. Mówisz całkiem wyraźnie, nie stękasz, nie sapiesz. Co prawda filmik jest nudny z lekka (inna sprawa że nie przepadam za oglądaniem gameplayów), ale rób dalej i myśle będziesz na dobrej drodze :)
Pozdrawiam.
Dziękuję wam,lecz to jest Let's play. On ma pokazać co zrobić w tej grze,jak tam zacząć..
Mi się twoje gameplaye bardzo podobają. Dużo do poprawienia niema lecz drażni mnie to mlaskanie. Ostatnio dużo osób reklamowało tutaj swoje gameplaye z minecrafta ale jakoś twój spodobał mi się najbardziej.
Przepraszam, że odkopuję temat,lecz chciałem podziękować Kcieciol'owi. :P
Będę starał się niwelować to co cię drażni, i jutro wypuścić następny filmik. Ostatnio nie miałem zbytnio czasu na kręcenie, więc...