Dawno temu niejaki SzuBZ poprosił o ocenę jego tekstów. Jakoś mi się to dzisiaj przypomniało i trochę pogooglałem żeby odświeżyć. Wprawdzie wypowiadałem się pod odrobinę innym nickiem ale... jednak jestem ciekawy, czy się chłopak trochę wyrobił. Wiecie coś?
Chodzi o ten wątek:
http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=8537324
Wrzuć coś, co napisałeś teraz, porównamy z tym, co pisałeś wtedy. To wtedy było złe. Bardzo.
Dla ścisłości ja tego nie pisałem. Nie trzeba geniuszu żeby znaleźć mój nick (zamień tylko cyferki) w tamtym wątku. Co do mojej pisaniny natomiast to... nie mam na koncie ani jednego opowiadania. Było kilka felietonów (opublikowanych w prasie ogólnopolskiej) ale tych też nie zachowałem.
Wątek założyłem bo zwyczajnie jestem ciekawy jak się SzuBS rozwinął. Nie chodzi mi o wyśmiewanie - mam wręcz nadzieję, że przez ten czas się wyrobił...
To nie jest czasem ten Hank Moody wannabe? Co miał wyjechać do USA za pieniądze z bukmacherki czy coś?
up
Co cię interesuje pisanina absolutnie obcego ci gościa? To, co było napisane w zalinkowanym temacie nie nadawało się na zadanie z polskiego w gimnazjum, czego oczekujesz od nas?