Czołem. Mam do Was pytanie, ponieważ postanowiłem, że będę pisać o grach zatem moglibyście doradzić:
-jak zacząć
-od czego zacząć
-jak przyciągnąć uwagę czytelników
-jak zaistnieć jako recenzent gier w internecie
[2]
Hmm... nie, ale faktycznie powinienem zacząć od takiej formy, ale w takim razie co dalej ? Kiedy bym chciał już dane materiały opublikować.
Też polecam gameplay.pl
Ooo... dzięki wielkie. A co na tej stronce z prowadzenia tych blogów można zyskać oprócz oczywiście satysfakcji.
Wiele obecnie popularnych czasopism o grach przyjmuje róże newsy, recenzje i opisy od czytelników na pocztę elektroniczną. Jeżeli tekst im się spodoba, to zobaczysz go w gazecie. Może nienajlepszym pomysłem jest od razu zacząć wysyłać spamu na skrzynki redakcji, ale według mnie dobrym zaczęciem będą fora. Wybacz, ale nie pamiętam teraz nazwy, ale są fora poświęcone tylko i wyłącznie historiom, które odbyły się w grze (dzielisz się z innymi swoimi przeżyciami za pomocą zredagowanego tekstu). Pisząc w takich miejscach, wiadomo na początku będą hejty, ale jak będziesz brał poprawki na to co ci wszyscy będą wypominać, to szybko się nauczysz. Ważne jest krytyka, bo bez niej nie będziesz wiedział czy teksty są dobre, czy nie i co trzeba poprawić.
[7]
Dzięki serdeczne za wskazówki.
Macie może jeszcze jakieś propozycje ?
miasto gier (tam się ich zapytaj).
up