Ja niestety tak. Zmienili skład i już w niczym nie przypomina dawnej Pepsi. Chyba oszaleli w tej firmie skoro twierdzą że to przesłodzone gówno to jest Pepsi, to nie ma nic wspólnego z Pepsi. Coca Cola zresztą też nie lepsza.
Myślę że nic się nie zmieniło. Piłem teraz Cole z Żołądkowa delux.
Trzeba uważać na słodzone wersje pseudo Zero.
Przeciez jedynym celem Pepsi i CocaColi jest to, zeby to bylo przeslodzone gowno.
Moja mama ma czasem takie pol-randomowe spadki cukru ze wzgledu na leki jakie bierze, i juz ktorys z kolei lekarz zaleca trzymanie w domu zawsze puszki pepsi/coli i szybkie wypicie w razie poczucia spadku cukru, bo jedna puszeczka potrafi wyjebac cie z poziomu glukozy 50 (co jest stanem w ktorym organizm zaczyna mocno protestowac) do ~150-200 po wypiciu 3/4 puszki i robi to szybciej niz herbata z cukrem czy ciastko. Jedyne co jest szybsze to glukoza dozylnie.
To jest doslownie rozpuszczony cukier w chorej ilosci i niewiele wiecej lol. I zawsze tak bylo.
Moze poprostu smak ci sie z wiekiem zmienia.
Ja w pewnym momencie przestalem wlasciwie pic slodzone napoje, a teraz nawet te nowe z mala zawartoscia cukru (po zmianach w prawie) sa dla mnie slodkie. Pepsi to jest w sumie sugar rush jak bys kreske walnal. :)
Czasami jak organizm czuje ze cos mu przestaje sluzyc to tak sie dzieje.
Zmienili skład i już w niczym nie przypomina dawnej Pepsi. Bzdura.
zmieniono recepturę zarówno jednego jak i drugiego napoju. Podaj poproszę stara i nowa recepturę zarówno jednego jak i drugiego napoju.
Przeciez jedynym celem Pepsi i CocaColi jest to, zeby to bylo przeslodzone gowno. Bzdura.
* idę z psem na spacer, zaraz kupię oba smaki (normalne, tr zero cukru to pewnie jakieś g.) i sam sprawdzę.