Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Opinie o IE

10.11.2013 12:13
ma_ko
😊
1
ma_ko
61

Wideo

Opinie o IE

napisałem w wątku o anime to i wsumie napisze tez cały temat:

nie wiem cz widzieliście ale MS rozpoczął kampanie marketingową Intenet Explorera gdzieś tam u zółtków:

http://www.youtube.com/watch?v=BHTUlF7NA2o

i jeszcze strona domowa:

http://www.internetexplorertan.com/home/

"Hey everyone! My name is Inori and you can think of me as a personification of Internet Explorer.

When I was younger, I used to be a clumsy, slow and awkward girl.

However, just like the story of ugly duckling, people told me that I have really matured and changed over the years. I feel confident in my abilities now, and I'm eager to show you what I can do.

Opinie są różne, ale skupiając się na samym IE nie wiem po co ten cały hejt, rozumiem jeszcze parę late temu ale teraz to naprawde fajna i szybka przeglądarka IMO (na stacjonarce używam chrome bo gmail itp... ale na lapku z win 8 IE śmiga aż miło...) :P poza tym coraz mniej lubie google...

A wy jak uważacie?

10.11.2013 12:25
Marcinkiewiczius
😜
2
odpowiedz
Marcinkiewiczius
201
Hautameki

IE od wersji 9 to całkiem udany produkt. Wszyscy słysząc o IE to myślą, że to nadal działa tak jak wersja 6.
Obecnie korzystam z IE 11 Modern UI i bardzo mnie się podoba :)

Taka "moda" na hejtowanie Microsoftu i wszystkich jego produktów...

10.11.2013 12:32
siwy346
3
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

IE9/10/11 już naprawdę są ok i mogę dorównywać Chrome czy FF, nawet ostatnio pojawił ADB na IE.

Hejt na przeglądarkę był uzasadniony kiedy MS miał wersje 6/7. Głupie jest jedyne to, że posiadacze dziadka xp i visty nie doczekają się już nowszych wersji. Musza Oni zadowolić wersją 8(dla xp) i 9 dla Visty.

10.11.2013 12:37
4
odpowiedz
Hakim
247
Senator

Nie używam, skończyłem się interesować tą przeglądarką na 8 części (też upośledzonej tak na marginesie).
Niech teraz się starają i pokutują, skoro latami mieli gdzieś prośby ludzi i standardy.

Ale nie wadzi mi ten produkt teraz (bo przejrzeli na oczy) tak bardzo jak guglowe chrome (zaczynają zakładać klapki na nie, co dawniej czynił M$). Ci to dopiero odwalają cyrki, a to dopiero początek zamykania się w ekosystemie guglowym.

10.11.2013 12:53
DanuelX
5
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny
Image

Lol taka bogata firma a zainwestowała w, z tego co widzę, przeciętnych animatorów. Ja tam zdecydowanie wolę od wersji 1.0 ------------>

10.11.2013 13:07
6
odpowiedz
zanonimizowany952049
1
Legionista

ILE 11 to chyba najszybsza przeglądarka. Używam w win 8.1, ale włączyłem w opcjach by zawsze uruchamiała się w normalnym trybie. Ten kafelkowy nie pasuje mi na komputerze.

A poza tym jest dobra dla leniwych, bo wczoraj instalowałem nowy system na czystym dysku i po włączeniu IE miałem zachowane wszystkie ustawienia i zakładki, choć nie robiłem kopii. Teraz kopia robi się automatycznie w Sky Drive.

10.11.2013 13:32
Krol Pawel
7
odpowiedz
Krol Pawel
77
Generał

A jak wygląda sprawa z dodatkami do IE? Dalej taka pustka? Przynajmniej tyle, że po wielu latach Adblock się pojawił...

10.11.2013 16:24
ma_ko
😊
8
odpowiedz
ma_ko
61

ktoś jeszcze się wypowie? zachęcam do dyskusji :)

Forum: Opinie o IE