Witam poszukuje odtwarzacza mp3 co najważniejsze aby miał głośniczek , słuchawek będe używał może raz na miesiąc często przebywam w towarzystwie a moj telefon nie nadaje się do sluchania muzyki :) co byście polecili jakieś propozycje cena do 100zł.
Za 100? Odpuść sobie, nic nie dostaniesz. Jako takie grające mp3/mp4 z głośnikiem zaczynają się od 500pln. Lepiej zrobisz jak kupisz zewnętrzny głośniczek i podepniesz go do telefonu. Coś w stylu Creative TravelSound lub Nokia MD-11.
Ja nie wymagam niewiadomo jakiego dzwięku i tak będzie on duzo lepszy niż taki z telefonu w moim telefonie jest zepsute wejscie na karte pamięci więc nic mi z głośnika do telefonu bo i tak nie mam na nim muzyki :)
Nie zrozumiałeś. NIE MA odtwarzacza z głośnikiem do 100pln.
Skoro masz zepsuty slot kart i zadowoli cię baaardzo średnia jakość dźwięku, to kup coś takiego (pierwszy lepszy przykład):
http://allegro.pl/glosniki-przenosne-odtwarzacz-mp3-usb-sd-radio-i2397315650.html
Odczyt z mp3, telefonu, pendrive'a lub bezpośrednio z karty.
Za stówkę, to możesz sobie najwyżej taką chińszczyznę kupić --->>>
Ale gwarantuje ci, dźwięk będzie zbliżony do tego, co wydobywało się z mojego elektronicznego zegarka Montana, który dostałem prawie 30 lat temu na komunię...
jeszcze za czasów szkoły kolega miał taką mp3 wielkości orzecha włoskiego taką kulke nawet cos takiego mi wystarczy jakość dzwięku taka jak z przeciętnej komórki. a ona kosztowala w granicach 50zl..
To niech towarzystwo zapewni muzykę, no chyba, że chcesz na chama puszczać swoją.