Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: O co chodzi z Bubble Tea

23.06.2025 16:20
Ange Ushiromiya
1
Ange Ushiromiya
30
Konsul

O co chodzi z Bubble Tea

Czy to nowa dubajska czekolada czy coś?

W ogóle te kuleczki tylko wkurzają podczas picia i jeszcze można się nimi udławić

23.06.2025 16:23
Herr Pietrus
2
1
odpowiedz
Herr Pietrus
232
Jestę Grifterę

Via Tenor

i jeszcze można się nimi udławić
No i właśnie o to chodzi. Takie fugu w wersji light. Azjatycki przysmak tylko dla twardzieli.

23.06.2025 16:24
Kwisatz_Haderach
3
1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
19
GIT GUD or die trying

Via Tenor

Nie mozesz zapytac chatGPT i nie zawracac glowy swoimi dziwnymi jazdami?

Kiedys to przynajmniej w tych dziwno-glupich tematach byl jakis polot. Czuc w nich bylo zywa iskre inteligencji, nawet w tematach gestochowy (a moze zwlaszcza w nich?). ;P ;)

Twoje sa tylko glupie.

btw. Co z nim? Cos ostatnio malo go ale pamietam ze wrzucal zdjecia astronomiczne ostatnio. ;)

Mam nadziej ze watroba i jego trojglicerydy go nie wykonczyly.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2025-06-23 16:28:20
23.06.2025 16:24
dafton.
4
odpowiedz
1 odpowiedź
dafton.
22
Pretorianin

zatem pij ile wlezie

23.06.2025 16:27
Kwisatz_Haderach
4.1
Kwisatz_Haderach
19
GIT GUD or die trying

Via Tenor

do dna jednym haustem

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2025-06-23 16:27:53
23.06.2025 17:09
Drackula
5
odpowiedz
Drackula
239
Bloody Rider

Znajomy pokazywał mi filmik z wakacji jak podpici strzelali z tych “boba pearls” do aut na ulicy;)

Btw zawsze możesz poprosić o mniejszą rurkę więc nie wciągniesz nic przypadkowo do przełyku :)

23.06.2025 20:15
BartekTenMagik
6
odpowiedz
BartekTenMagik
79
Opiekun Przestrzeni

Śmiesznie z tym jest. Był boom na kokosy, jest i boom na „dubajskie” produkty.

post wyedytowany przez BartekTenMagik 2025-06-23 20:16:04
23.06.2025 20:33
mohenjodaro
7
odpowiedz
mohenjodaro
122
279 właściwy ranking

daleki znajomy otwieral swoj biznes bubble tea kilkanascie lat temu, wiec temat nie jest nowy - sprobowalem wtedy, potem sprobowalem jeszcze kilka lat temu - rozwodniona, niedobra herbata z jakimiś żelkami, które pasują tam jak pięść do nosa, kompletnie nie wiem czemu to robi furorę, ale jak ludziom skauje to git - ja zostanę przy kawce i/lub energetykach

dubajska czekolada - mialem okazje zjesc tylko raz i to raczej jakiegos gorszego reprezentanta gatunku, bo z żabki, mnie smakowało, lubię pistację, lubię czekoladę, trochę drogo było, ale tak słodkie, że już w tej dekadzie nie muszę jeść drugi raz, więc luz - rzeczywiście było to jedzenie z gatunku modnych, ale traktuję to raczej jako taki fidget spinner, czyli za parę tygodni będzie to już produkt na aucie mainstreamu

23.06.2025 21:04
Kane
8
odpowiedz
Kane
164
bladesinger

oryginalnie te kulki to jest tapioka, o ile pamietam to jest taki zapychacz bo to jest jakas maczka. dzis to moze byc wszystko co jest male i okragle.
ogolnie imho bulbble tea z lodem jak jest goraco to super sprawa.
osobiscie polecam jakas wariacje na tema 'dirty milk tea' bo jest slodkie ma lod i tapioke, ale wiadomo co kto lubi.

Forum: O co chodzi z Bubble Tea