Siema czy macie tryb nuketown 2025 w black opsie 2,dzis gralem i jeszcze go mialem ale wchodze 10min temu i mi calkowicie ten tryb zniknal u was tez sie tak stalo ?
Mam tak samo, wszedłem do gry 2 minuty temu i też nie mam Nuketown :/
Tak racja też kupiłem z mapką nuketown 2025 ale to była podobno promocja tylko na weekend tak przeczytałem na innych stronach. Niestety treyarch wcisnęło kit żeby więcej zarobić a na pudełku nie było nic napisane ;) moge ci śmiało powiedzieć ze Treyarch cie udupiło :P niestety dla mnie ta mapka była najlepszą mapą ;(
Rage na forum Steam już jest
Mapka była tylko na Double XP weekend - i uwaga nie będzie jej normalnie w grze!
Oficjalne info z https://twitter.com/DavidVonderhaar
Brawo
Wyrąbali najlepszą mapę
Nuketown problem
No Nuketown - No problem!
David Vonderhaar ‏@DavidVonderhaar
Nuketown 2025 / 24-7 will be back for special events. You can always play it with your friends in Custom Games.
Potem dodal, ze zastanawiaja sie nad jej przywroceniem. Swoja droga niezle wydymali graczy.
jak jej nie przyrwroca to sobie narobia sporo wrogow wsrod graczy, bo to co zrobili poprostu nie da sie tego usprawidliwic
Daja cos jako bonus do pre-order a potem tak sobie to zabieraja
Nie lubie multiplayera w codzie wiec nie wiem co to za mapa ale nie pownni tak robic
No to preorderowcy teraz niech pisza o zwrot kasy. Nigdzie nie bylo napisane, ze bonus jest tylko czasowy.
Hahahahhahaha
hahahahaha
Nie mogę przestać się śmiać. Mnie to nie dziwi, wydawcy mogą robić co chcą bo państwo i prawo stoją po ich stronie. EA banuje bez powodu a Activision dosłownie okrada was z własności. Niestety to nie jest zabawne.
Odpowiedź LEM: W przypadku mapy Nuketown staramy sie to wyjasnic , ale chcial bym zaznaczyc ze mapa jest ciagle dostepna w rozgrywce ze znajomymi (mecze prywatne), wiec dostep do samej mapy nie zostal zablokowany.
Dobry żart. A ja nie mam znajomych to jak mam zagrać na tej mapie? Zapłaciłem za nią i nawet jej nie zobaczyłem.
ZgReDeK, mozna się z tego śmiać, ale osobom, które specjalnie kupowały preordera do śmiechu już nie jest. Gdybym wiedział, że wytną taki numer, kupiłbym sam klucz i sporo zaoszczędził.