Witam :]
Nic nadzwyczajnego, grafika nie pokaże pełni swoich możliwości przy tym procesorze, do dzisiejszych gier starczy, ale nie licz na fajerwerki graficzne. Do tego jeszcze zwykły hdd.
Zazdrościsz :D, ale dzięki za koment.
Nie zazdrości. Wspomnisz jego słowa jak komputer zacznie dostawać czkawki za jakiś czas na tym procesorze.
Lepszym wyjściem według mnie jest kupienie nieco tańszej grafiki i zakup mocnego procesora i5.
[2] [4] [5] +1.
Założyłeś konto tylko po to, żeby się pochwalić screenem? Jeśli tak, to
spoiler start
żenada
spoiler stop
bardzo slaby zestaw, przy takim procku to ta karta bedzie chodzic gorzej niz gtx 660
Składał go jeden taki koleś i to on kupił wszystko, jeśli tak mówicie to tak musi być :], a jakiego proponujecie procka?
tez mogę dodać do koszyka najlepszy sprzęt zrobić screena i wyjść ze strony ^^
Przeciesz to AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor 4.10 GHz
tez mogę dodać do koszyka najlepszy sprzęt zrobić screena i wyjść ze strony ^^
Taa, to samo chciałem napisać..
Składał go jeden taki koleś i to on kupił wszystko, jeśli tak mówicie to tak musi być :], a jakiego proponujecie procka?
Yhym, teraz się wypieraj, że to nie Ty.
eh, dobra to powiedz mi jaki procek by stykną?
Nie kupuj czegoś takiego bo wywalasz pieniądze w błoto, brak SDD i Phenom II w komputerze za 4k, serio?
stykną
Procesor ortograficzny.
Fuck you :]
No to co Kiss, jeszcze źle?
Przede wszystkim drogo jak cholera, GTX 770 z ZOTACa chodzą po 1200zł.
Za różnicę tych 300zł można kupić już i5 który dałby duuuuużą przewagę.
Sory, tak serio to kompa kupiłem jakieś 4 miesiące temu.
Mam jeszcze takie pytanie czy tego procka co mam teraz w kompie mogę go wyjąć i ponownie sprzedać?, czy to już nie możliwe?, czy było by już widać ze był używany?
no tak, oszczędzać by brać Fenoma, wybór firmy w karcie graficznej też chyba nieprzemyślany ale ogółem komp da radę w dzisiejszych grach
Warto też już w dzisiejszych czasach zainwestować w dysk SSD. Niebo a ziemia mieć choćby system i podstawowe programy na takim dysku, zamiast na mechanicznym.
Składał go jeden taki koleś i to on kupił wszystko, jeśli tak mówicie to tak musi być :]
tak serio to kompa kupiłem jakieś 4 miesiące temu.
O Ty kłamczuszku.
Wywaliłeś kasę w błoto biorącego starego i wolnego procka do tej karty. Na twoim miejscu bym go sprzedał w cholerę, ale wraz z płytą główną i kupił Intela 4670K lub 4770K (AMD się nie nadaje do gier i ta karta będzie ograniczana nawet jak będzie współpracowała z najlepszym AMD) i do tego jakąś płytę intelowską.
@down
Wstaw link bez http://
A ten komp? lepszy? [link]