Sądzę, że straż m(w)iejska na końcu zachowała się w sposób buracki, łapiąc tego Pana niczym kibol do bitki.
Ten drugi musiał wiedzieć co w trawie piszczy jeśli rzucił się w poszukiwaniu kamery/drugiej osoby :)
A na takie rzeczy nie ma jakiegos paragrafu? :)
I ten koles, ktory go bic chcial niepotrzebnie przepraszac zaczal...
Na moje, to mógłby nagrywać filmy w starym stylu, jak np. latał z papierem itd.
A teraz się dziwi, że ktoś rzuca się na niego z kopniakami. Sam nie wiem jakbym się zachował, gdybym był na jego miejscu, a Wardęga jeszcze się dziwi.
Idiota, wyskakuje w stroju jakiegoś debila, w nocy, straszy ludzi, a potem się burzy, że ktoś go skopał...
Słabe. Sądzę, że stać go na więcej.
Chociaż i tak o milion razy lepiej niż filmiki ravgora i wapniaka(dla niewtajemniczonych odradzam sprawdzać - szkoda czasu).
Cienkie, przeciez na halloween robil to samo, tylko, ze wyskakiwał z dynią na łbie. Szkoda, ze nie natrafił na kogoś, kto np coś w życiu ćwiczył i dwoma strzałami (lub jednym) by mu skończył generowanie się w głowie idiotycznych pomysłów. :P
Nareszcie te jego filmiki zaczęły być trochę zabawne i jest dużo bliżej do oryginału.
zajebiste pranki nagrywa whatever, lahwf, vitaly. Te wszystkie wardegi wapniaki to nieudolne polskie kopie.
Słabe. Sądzę, że stać go na więcej.
Chociaż i tak o milion razy lepiej niż filmiki ravgora i wapniaka(dla niewtajemniczonych odradzam sprawdzać - szkoda czasu).
Powtarza się chłop.
Wieśniara a Ty co? 50 zł na Szlachetną Paczkę przelane?
Jak nie to wyskakuj z kasy prymitywie jeden...
Przeciez juz raz dostal prawie wpierdol pod koniec wideo z dynia? Plus lapanie za cycki i przestraszona dziewczyna na koniec a wardega ma smiech jak swinia kaszel zdziwiony dlaczego ona sie boi. Czekam az ktos mu spusci porzadny oklep, bedzie mial swietny material.
Child Pain - wszystko w Twoich rękach.
No ale co racja to racja. Jest coraz słabiej, to nie to samo co kiedyś.
Nie mieszkam nawet w wojewodztwie co dopiero mowic o miescie gdzie ten buc przebywa. A tak to skad mam wiedziec w ktorym parku wedlug niego bedzie najbardziej zabawnie straszyc dziewczyny albo sie klocic, ze komus "wyborny" dowcip sie nie spodobal to jest zle, ale Wardega ma brawo narzekac jak oberwie :0.
Gość wkurza mnie niesamowicie, przyznam sie filmiku nie oglądałem i nie zamierzam, styl bycia tego pajaca mnie irytuje po prostu.
siwy346 - nie i nie wysle, bo mam lepszy dla nich cel.
Wreszcie służby porządkowe się na coś przydały. Za ryja takiego debila na 48h, a potem jeszcze grzywna żeby mu hajsu na spłatę od YT nie starczyło. Oduczy się pajacować debil jeden.
Wieśniara-> w takim razie jesteś niesłowną ciotą.:P
Takim najgorszym ścierwem, weź w ogóle już nic nie gadaj bo się pogrążasz.
ahahahaha ja zdołałem coś wysupłać, a ty udajesz ze nie masz :D
Po raz kolejny udowadniasz to, że śmieszy Cię bycie prymitywem.
Mam nadzieje, że kiedyś w Twojej remizie na baletach ktoś Ci pokaże gdzie Twoje miejsce.
Współczuje rodzinie, bo o posiadanie znajomych Cie nie podejrzewam.
W ogóle to: #usuń konto.
Jeśli chodzi o imprezy to nie gustuje w niczym poza rapowymi koncertami. Nie tupię nóżką do disco/dance i nie łykam tabsów przy laserowym show.
Zapłać to usune.
ps. jestem niesłowny wiec hajs może pójść w błoto, ale spróbuj :D
Co do znajomych masz rację. ->