Witam.
W dosyć krótkim czasie pojawiły się nowe sterowniki, gdyż nie tak całkiem dawno pojawiły się "specjalnie"dedykowane dla ME3. Instalował ktoś już te najnowsze ( VERDE R295 )?
To ja również czekam na opinie...
Szczerze mówiąc nie rozumiem celu tego wątku. Wychodzi nowy sterownik to go instalujesz. Jakieś tam niewielkie usprawnienia napewno wprowadzi. Jakby nie dawał nic to by go NVidia nie wypuszczała.
Punisher1 --> Ludzie są ostrożni, bo były przypadki spalenia kart graficznych po wypuszczeniu nowych sterowników.
[4] Czasami nowszy sterownik może zaszkodzić karcie. Choćby zwiększyć bez powodu temperature, albo nawet fpsy zmniejszyć w niektórych grach.
Takie pytanie jakby Snakepit przypadkowo trafił na ten wątek... po takim czasie dalej uważasz, że sterowniki jedynie usprawniają karty graficzne... specjalisto z doświadczeniem :P.
Specjalistą z doświadczeniem może nie jestem, ale w trakcie swojego długoletniego już kontaktu z grami, po instalacji nowych sterowników niemal zawsze dało sie odczuć wzrost wydajności. Nigdy nie miałem żadnych problemów z nimi, no ale może jestem tylko wyjątkowym szczęściarzem i pozostaje mi wierzyc wam na słowo
Czyli żadnego wzrostu temperatury ani żadnych przypadków spalonych kart nie odnotowano :P Jednak mimo tego wstrzymam się jeszcze do jutra z przesiadką na nowe.
Mirencjum udało Ci się naprawić Twoją kartę czy sprzedałeś i używasz jakąś inną ?