Cześć, jestem takim niedzielnym graczem i gram już w tego W3 od dłuższego czasu i nie wiem, jak mam popchnąć fabułę dalej :)
Jestem na etapie "Zbadaj pozostałe wątki śledztwa w Welen, by odnaleźć żonę Barona"
W menu Zadania mam zaznaczone to właśnie zadanie, jeśli zaznaczę, jakieś inne, np. "Przeczytaj książkę" "Panie Lasu", gra mi nie pokazuje żadnego celu. Kompletnie nie wiem, co robić dalej. Może ja jestem kompletnie nie w tym miejscu, gdzie powinienem być? Wiem, ze to jest pytanie z natury tych najgłupszych, ale może ktoś by mi pomógł, jak mam przejść dalej?
Najgorsze, że gra kompletnie nie pokazuje celu....
Najgorsze, że gra kompletnie nie pokazuje celu....
Też tak sądzę, ale nie wiem, gdzie mam się udać w tym celu.
Ja chyba jestem kompletnie na jakimś zadupiu...
No właśnie, ale nic mi to nie daje, bo nadal nie wiem, gdzie mam pójść, "Przeczytaj Książkę Panie Lasu" Wynika z opisu, że mam iść na bagna, ale gdzie mam pójść? Nie pokazuje mi żadnej drogi. Tak wygląda z dalszej perspektywy, gdzie ja w ogóle jestem :)
Jak byk masz napisane "Przeczytaj Książkę Panie Lasu" i jeszcze się zastanawiasz co zrobić? Wejdź w bestiariusz, książki i szukaj "Panie Lasu"...
Szczegółów nie pamiętam, ale może by tak zrobić dokładnie to, co masz napisane? Pójść do Oxenfurtu albo Novigradu i sprawdzić czy który handlarz nie ma książki "Panie Lasu"? Albo i nawet gdzieś we Wrońcach?
Edit: A po zakupie nie zapomnieć jej przeczytać.
Tu jest opis i mapka misji "Panie Lasu", Może to ci coś podpowie.
https://www.eurogamer.pl/wiedzmin-3-zadania-glowne-opis-przejscia?page=15
xd
Słuchajcie, bo ja to głupi jestem :D Trzeba było pójść do Oxynfurtu i tam przy jednym drogowskazie były różne tam wiadomości i w tym Panie Lasu i w niej jest wszystko napisane, kogo trzeba dalej szukać :)
I w ogóle teraz mi się zaktualizowało zadanie i pokazuje, co dalej :)