Do tej pory nie wiedziałem kto to jest "Ke$ha", (zgaduję, że wiecie o kogo chodzi) póki nie ujrzałem jej z numerkiem #2 w rankingu "Najbardziej znanych kobiet na świecie, według Google". Zapuściłem sobie w youtube, sądząc że jest to piosenkarka... Miałem rację, a po przesłuchaniu tego ( http://www.youtube.com/watch?v=iP6XpLQM2Cs ) dostałem olśnienia. Czy jest to jakieś dziwne, że wcześniej nawet nie słyszałem nawet nazwy tego wykonawcy? Nie słucham tego rodzaju muzyki i się nie orientuję... Też tak kiedyś mieliście?
Znam, ale nie interesuje mnie ten typ muzy.
a że bin Laden nie żyje wiesz?
"(zgaduję, że wiecie o kogo chodzi)"
Nie kojarze, i szczerze mowiac po przesluchaniu jakiejsc minuty tego teledysku (wiecej nie zdolalem, nie trawie takiego miksowanego na kompie 'glosu') nadal nie kojarze.
leem --> Gaga umie spiewac, i to calkiem dobrze, bez wspomagania.
Nie kojarzę w ogóle. Widzę i słyszę pierwszy raz w swoim życiu. Jestem jakiś gorszy?
Piosenkę słyszałem już dawno w RMF FM, już dawno temu leciała za czasów gdy jeszcze byłem na tyle głupi by jak robol siedzieć 8h w biurze i tam też słuchałem tego radio bo inne nie łapało. Nic specjalnego
Fajne, już zasysam z netu :)
[1] A słyszałeś "Saturday"? http://www.youtube.com/watch?v=mrywTpfDIHU
Lub "Fest i hela huset" http://www.youtube.com/watch?v=wT1VoRT-0UE&feature=related
A już myślałem, że jestem jakiś inny/ zacofany
[10] - kto?
Edit: [12] - Tak, ale tylko dla tego, że było na JM
W ogóle kubica się rozjebał
Słyszeliście o smoleńsku ? Szkoda tego Kaczyńskiego i reszty ;/
Słyszeliście, ze druga wojna się skończyła? W końcu żydzi wyjdą z mojej piwnicy
Kojarzę ją, latem jej kawałek był popularny tak???
Ja po roku od osiągnięcia popularności dowiedziałem się kto to Justyna Bimberman (Bieber), na początku myślałem że to szpetna dziewczyna...
0:21, jestem hardkorem.
Kojarzyłem piosenkę ale nie wiedziałem kto to jest Kesha. W sumie mało mnie to interesuje, bo kawałek do mnie nie przemawia :)
Myślałem że chodzi o użytkowniczkę Kasha_Krk ;)
Myślałem że chodzi o użytkowniczkę Kasha_Krk ;)
Jak mógłbym jej nie znać? :P
tez 1 raz widze/slysze i co w tym dziwnego ?
Utwór słyszałem, ale nie mam pojęcia kto to jest. Teraz wiem że ona ma dziwne oczy.
Gdy następnym razem usłyszę ten kawałek w radiu to będę wiedział, że śpiewała to pani o dziwnych oczach.
znam tą szmatę
"tę" jak już.
ona przynajmniej w wieku 25 lat nie siedzi na garnuszku rodziców.
skąd wiesz?
z dupy.
wysiak ->
Umie, ale tego nie robi. Zamiast tego każda piosenka to kilkanaście ścieżek głosowych przepuszczonych przez autotune. Dla mnie to śmiesznie wygląda, jak leci piosenka, a ona wywija rękami i od czasu do czasu podśpiewuje jedną ze ścieżek.
To smutne, że drwisz z mojego dramatu. Zastanawia mnie tylko skąd o nim wiesz?
Ten kawałek jest stary, teraz leci w TV jej jakiś nowy klip blowjob czy coś w tym stylu...
Smerfffetka--> wiem, bo niedawno się tym chwaliłaś na forum. oczywiście cię nie znam, więc nie oceniam.
[17] Dzięki że mi o tym przypomniałeś ;)