Witam,
otóż mam problem z zalogowaniem się do Origin. Kiedy się loguje to wyskakuje komunikat "Podaj sześciocyfrowy kod weryfikacyjny wygenerowany przez aplikację uwierzytelniającą". Niedawno jeszcze na starym telefonie sobie zainstalowałem tę aplikację i było wszystko fajnie, bo sobie patrzyłem i wpisywałem kod kiedy bylem na jakimś nowym urządzeniu. Gdy zmieniłem telefon to się wylogowałem z battleloga,bo były problemy. Kiedy chciałem się zalogować jeszcze raz to właśnie wyskoczył ten komunikat powiedziany wcześniej. I mnie zamurowało. W starym telefonie nie było już tamtej aplikacji a jak ją zainstalowałem to nie było żądnego kodu. I teraz nie mam gier, nie mam konta (na koncie miałem niektóre najnowsze gry takie jak m.in. BF4, BFHardline, Fifa 15 itd.). Próbowałem już wszystkiego i nie wiem co robić. Może wy mi coś doradzicie ? Przepraszam, że tak dużo napisałem, ale chciałem wam przedstawić tę sytuację.
Jeśli nie jesteś w stanie odzyskać wejścia na konto z poziomu e-maila, też mam token w telefonie co oczywiście nie przeszkadzało mi z zresetowaniem hasła oraz odpowiedzią na dwa pytania sprawdzające. Jeśli to nie pomoże to masz support który działa dość szybko, support EA i Ubisoftu odpowiada standardowo następnego dnia.
https://help.ea.com/pl/contact-us/new/?product=origin&platform=pc
Polecam czat z Supportem EA. Robia wiekszosc rzeczy od reki...
A można wysłać do supportu prośbę bez logowania. Bo w wątku nawet jest napisane, że prosi mnie o kod.
Dzięki. Kiedy wysłałem tę prośbę do supportu to dostałem odpowiedź, że mam zadzwonić na nr podany w tym e-mailu. Ale właśnie ja nie jestem pełnoletni i nie przeszedłem mutacji. I nie wiem czy zadzwonić, ale mi sie wydaje że nie. Teoretycznie to już raczej załatwione by było bo to moje konto ja wiem o nim prawie wszystko, ale to, że nie jestem pełnoletni.