Bo dostaniecie cholerną wersję RHCP , ja głupi kupiłem w sklepie pod wpływem impulsu i mam za swoje.
ProTyp
Może Ruska Hujowa Czeska Polska?
edit, a, o to chodzi, tyle ze jest to pokazane na okladce wiec wtf? (przynajmniej w wersji konsolowej, o pecetowej nie ma co rozmawiac, bo kto normalny kupilby gre bethesdy od cenegi na pc?)
@adrem - Ktoś kto nie ma konsoli ? Na okładce PC są podane wersje językowe a z tyłu maleńkimi literkami że grę wydaje Cenega. Pół biedy z tym że grę wydaje Cenega , ale fakt że da facto na patche będę czekać wieczność , nie mówiąc już od dlc po prostu mnie wkurwia. W dodatku ten dopisek RHCP na Steamie - jak w jakimś cholernym getcie.
to ze nie masz konsoli nie znaczy ze nie mozesz se kupic dishonored gdziekolwiek indziej, kazdy wie jak to jest z cenega
ja czekam na GOTY i tak, podobnie jak z Skyrimem, bo widzę że i tak DLC do niego wychodza z sporym opóźnieniem, po co męczyć się z wersją cenegi, jak można mieć wersję cenegi ale już z wszystkim?
Nie rozumiem. Zamierzam kupić sobie tą grę. Czy ktoś normalny może sprostować w czym jest problem?
Również poproszę o wytlumaczenie co dyskwalifikuje tę grę w polskiej dystrybucji ??
Nie ma problemu i nie wiem po co ktoś go tworzy.
Chodzi najwidoczniej o to, że zaraz po włożeniu płyty do konsoli gra prosi nas o wybranie języka. I na tym się kończy , bo dalej gra jest po polsku w wersji kinowej.
Może chodzi o powtórkę z Fallout3 czy New Vegas gdzie łatki wychodziły ze sporym (kilkumiesięcznym!) opóźnieniem a DLC nawet z rocznym?
To już 15 i więcej lat temu było lepiej bo choć gry wychodziły z opóźnieniem (polonizacje lub inne czynniki) to się grało, bez łaski jakiegoś Steama.
Może też ktoś potwierdzić info, że zaraz po zakupie trzeba było odczekać chyba 3 dni aż łaskawie pozwolą ci w nią zagrać na Steame?
RHCP czyli? RUS HUN CZE PL?
@adrem - True. Tyle że z moim 512 internetem kupienie nawet gry na Steamie to rok ściągania.
Co do problemu - chodzi dokładnie o to co napisał SpecShadow.
Również poproszę o wytlumaczenie co dyskwalifikuje tę grę w polskiej dystrybucji ??
Wymuszona regionalizacja do rejonu Polska, Węgry, Czechy i Rosja. Co w praktyce (dotychczasowej z cenędzą) oznacza, że wychodzi DLC na Steam - i jest niedostępne dla wersji kupionej w PL dopóki cenędza nie raczy sobie przypomnieć po roku, że wydawała taką grę i można by było coś jeszcze może na niej zarobić.
To samo zresztą dotyczy wszelkiego rodzaju patchy.
I - jeśli gra na to pozwala - problemów z modami, które ze względu na ograniczenia powyżej potrafią być niekompatybilne.
przeciez nikt o steamie nie mowi, o amazonie slyszal? albo zavvi? albo game.co.uk? albo jakimkolwiek innym z miliona sklepow? ;p
adrem --> A Ty nie wiesz, że Dishonored jest steamworks only na PC? Nawet jak kupisz na zavvi, amazon czy innym sklepie UK - będziesz musiał grę podpiąć pod steam.
Tylko kopia kupiona np. w Anglii nie będzie miała tej blokady nałożonej wersję cenegi.
Kherlon --> O ile pozwolą Ci ją zainstalować na koncie, na którym operujesz w PL :) Swoją drogą - ciekawi mnie, czy tą opcje zblokowali, czy jednak nie.
A czyl już rozumiem. Jak zwykle wydawca, który ma klienta w zadzie. Standard, ale tu nic nowego nie ma. Póki ktoś nie wezmie się za właściwe regulacje prawne chroniace konsumentów przed chorymi zasadami dystrybucji gier i programów, to nic się nie zmieni.