Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Neverwinter Nights 1 - patch 1.69 PL dylemat

25.12.2011 22:17
Luremaster
1
Luremaster
119
Pierwszy Sekretarz

Neverwinter Nights 1 - patch 1.69 PL dylemat

Jak niektorym wiadomo ukazaly sie dwie konkurencyjne wersje tego najwiekszego i finalnego patcha w wersji PL do wiekowej juz gierki jaka jest NWN1.

Jedna to oficjalna sygnowana przez CD Project (dostepna na hmm konkurencyjnym serwisie w stosunku do gry-online ;), druga stworzyli entuzjasci i nazywa sie :
Neverwinter Nights Patch 1.69 Polish made by PBC

I teraz pojawia sie problem: z tego co przeczytalem w sieci wersja nieoficjalna jest lepsza, naprawia wiecej itd... Mozna tym opiniom zaufac?

Czy tez moze lepiej oprzec sie na wersji oficjalnej?

Kolejna kwestia: Wersja gry ktora chce spatchowac jest tzw "diamentowa edycja"... |Czy nie bedzie jakichs problemow z kompatybilnoscia?

Za wszelka pomoc serdecznie z gory dziekuje :)

25.12.2011 22:21
2
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

Na swojej Diamentowej użyłem patcha od PBC.
Wszystko grało i śmigało bez problemowo.

25.12.2011 22:23
3
odpowiedz
pawloki
15
Legend

Z tego co wyczytałem ten nieoficjalny jest dużo lepszy daje dużo poprawek.
Nawet nie wiedziałem, że jest ten nieoficjalny patch pewnie kiedyś spróbuje.

25.12.2011 22:43
Luremaster
4
odpowiedz
Luremaster
119
Pierwszy Sekretarz

zastanawiam sie tez czy bede mogl bez przeszkod polaczyc sie z innymi serwerami (co ciekawe istnieje jeszcze sporo takowych) w grze przez internet...

25.12.2011 22:51
5
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

To już chyba zależy od samego serwera.
Wielu MG może też stosować dodatkowe elementy w modułach, a których to dość dużo zostało stworzone do NWN.

19.03.2012 10:30
6
odpowiedz
Wilczyca89
74
Pretorianin
Image

Mam problem z tym patchem. Jak widać na obrazku tylko część filmiku jest a reszta pokazuje Vistę. Nie wiem czy mam zmienić rozdzielczość by zadziałało poprawnie. Chciałam zrobić zagrajmy by widzowie zobaczyli filmik z NWN, ale nie w taki sposób.

Forum: Neverwinter Nights 1 - patch 1.69 PL dylemat