Witam. Możecie podać mi najtańszy możliwy komputer (z części używanych najlepiej) jaki uciągną by battlefield3? Mam podzespoły ze starego kompa więc chodzi mi o płytę główną, zasilacz, procesor, kartę graficzną. Chodzi mi o ustawienia low/medium. Nawet niech będzie to low tylko żeby dość płynnie chodził. Nie piszcie żebym dozbierał czy coś bo nie o to mi chodzi :P
Coś z Tobą jest nie tak ? Czy tylko nie umiesz czytać i musisz robić kolejne wątki ?
Podaj jakie masz te stare podzespoły i budżet.
No mówię czego mi potrzeba. Mam dysk, obudowę, itp. Potrzebuję tylko tego co wymieniłem. W tamtym wątku nie dostałem żadnej odpowiedzi tylko offtop co lepsze konsola czy pc.
Ale mówię że nie ma budżetu tzn jak najtaniej możesz no dobra do 600zl powiedzmy oczywiście z używek
Karta graficzna, procesor, płyta główna i ram za 600zł? Raczej nie będzie takiego sprzętu do BFa w tej cenie.
bez ram
Np mogło by być takie coś?
Płyta i procesor ht tp:/ /a llegro.pl/plyta-intel-proc-2-x-2500mhz-2gb-gwar-fv-w-w-i3149934585.html
Zasilacz ht tp:/ /allegr o.pl/nowy-zasilacz-do-komputera-400w-2xsata-20-4pin-atx-i3077653655.html
Grafika h tt p: //all egro.pl/g-force-9400gt-512mb-evga-550-1625-mhz-gwr-ww-fv23-i3122442104.html
Zasilacz no-name, grafika zlom, procek tez zly. Jak bys mial okolo 1000zl to udaloby sie cos zlozyc.
Prawda jest taka, że na samą grafikę do BF3 musisz wydać około 500zł
Kup używaną konsolę za tą cenę z grą i śluz.
Niee konsola nie wchodzi w grę.
A masz ram DDR3 czy DDR2? Bo jak DDR2 to niestety ram też będziesz musiał dokupić.
DDR2, nie można płyty z wejściami na DDR2?