Jakie gry waszym zdaniem najgorzej się zakończyły? Dzisiaj przeszedłem Rage i to chyba ten tytuł najbardziej mnie rozczarował końcówką, takiej tragedii dawno nie widziałem.
Temat już był chyba dwukrotnie ,ale nic.......
Risen
Alone in the dark
Clive Barker's -Jericho
Dreamfall
Stalker :czyste niebo
Soldier of anarchy -2 z 3 zakończeń
spoiler start
Walczysz okrojoną drużyną z finałowym bossem, a po jego zabiciu pojawia się oślepiające białe światło i napisy końcowe.
spoiler stop
http://www.youtube.com/watch?v=o3I4SJ0mlfQ
Ja nigdy takiego tematu nie widziałem.
Clive Barker's -Jericho
A możesz w spoilerze napisać jak się zakończyło? Bo dawno w to grałem i już nie pamiętam nawet ;p
Mafia II
Gra jest niezła, ale zakończenie w tej grze to chyba jakiś żart.
Simsy wszystkie części
The_Iceman--> Dokładnie, nawet nie zapowiedziano Mafii III, gdyż fabuła nie została odpowiednio zakończona...
Beyond nie ma zakończenia ? Bez żartów ,ma zakończenie i dodatkowo wprowadzenie do kolejnej części :)
[7]Widziałeś tam gdzieś zakończenie ?
[7]Widziałeś tam gdzieś zakończenie ?" - L O L
Mój wątek był o tym samym - https://www.gry-online.pl/forum/najbardziej-quotepickiequot-zakonczenia-gier/z2aa2095
Red Dead Redemption,
Dead Island
To takie które ostatnio przeszedłem
Czemu one? Jak ktoś nie grał a chce, niech nie czyta spojlera
spoiler start
RDR - Umiera żona i główny bohater. Jego syna, którym potem mamy okazję grać, kończąc questy, nie trawię.
DI - 1. koleś, który od początku gry nas wyprowadza z pieprzonej wyspy pod koniec nas oszukuje (Poszedł na 2 uderzenia, bejsbol z elektrycznym ulepszeniem + skok na głowę), 2. Pod koniec okazuje się, że tylko nasza drużynka opuszcza wyspę z pilotem, a reszta podobno zostaje zbombardowana. Wszystko co robiliśmy, co prowadziło do wycięcia wszystkich zombie poszło na marne, przykre :)
spoiler stop
Mafia 2 ma baaaardzo niewyjaśnione zakończenie a od takiej gry wymagało się conajmniej takiego zakończenia jak w jedynce.Natomiast najgorsza "finalna" misja jaka chyba powstała to w grze "Cryostasis".Jeżeli nie grałeś to zobacz na youtube albo zagraj.Zakończenie ogólnie w tej grze ma sens ale ta ostatnia misja to największe nieporozumienie wśród gier.
AvengerXXX --> Nie.. Na to nie dam się nabrać. ;) Ja do zakończenia nic nie mam. :P
Dark Sector, Batman: Arkham Asylum. Obie gry są świetne, ale końcówki beznadziejne.
Co? Batman miał bardzo dobre zakończenie.Można było odrazu wywnioskować że powtsnie druga część więc z batmanem absolutnie się nie zgadzam.
Mafia II
Mr. JaQb -> Co do RDR...
spoiler start
A przechodziłeś ten quest, w którym syn szuka tego szeryfa, który zabił jego ojca - po którym są napisy końcowe?
spoiler stop
Wiesiek 2, brak zakończenia i outra.
Dla chętnych outro z jedynki (spoiler): http://www.youtube.com/watch?v=x89WWINIRLQ
[18]
spoiler start
Joker na sterydach? Paaanie, daj pan spokój.
spoiler stop
Zdecydowanie Mafia 2 gdyż nie wiadomo co stało się z Joe ! Aczkolwiek myślę że jeżeli wyjdzie Mafia 3 (mam taką nadzieję) to może zmienię zdanie co do zakończenia dwójki
Homefront! Rozwałka na moście i the end. Brawo THQ, trochę dłuższa historia i gra była by nienajgorsza, o ile n nie przeszkadza wam, że cały układ sterowania THQ zerżnęło z CoD, ale jak ściągać to od najlepszych.
21
Nooooo.Coś w tym jest.Ale jednak ta misja jak dla mnie była naprawdę spoko.
Mnie też zakończenie Arkham się podobało. W sumie dlatego, że się tego nie spodziewałem - już było praktycznie wszystko i zawsze, kiedy myślałem, że to już naprawdę koniec było coś jeszcze aż... sami wiecie.
Dla mnie zakończenie było na +