Witam mam takie pytanie, znajomy chce sprzedać komputer z Acera, jednak nie wiem czy go brać za ponad połowę ceny, ma tam takie rzeczy.
i3-2012 CPU 3.30 GHz
6 gb ram DDR3
Geforce gtx 650 1 GB ram DDR 5
I tutaj moje pytanko, czy jakiś i5 wejdzie na miejsce tej i3 ? Czy nie będzie dało rady wsadzić ?
Czy na tym komputerze pograł bym w jakieś gry, na średnich? Ogólnie na swoim Quadzie pograć w coś mogę ale na low ;/.
i5 wejdzie , pograsz prawie w wszystkie nowości , na niższych detalach , w niektóre nawetw full hd
edit, jeśli to jest laptop to niestety wymiana procka bedzie trudna , ( wydajność chłodzenia )
no i wydajność karty graficznej w stosunku do tej pctowej jest sporo niższa , duze znaczenie ma rozdzielczosc matrycy , bo tylko w takiej bedziesz grał ale jesli jest to cos pokrou 1200x800 wiekszosc nowych tytułow powinna płynnie chodzić na srednich
hakirek, nie nie to jest komputer stacjonarny. A jaki procesor byście polecili z i5 ? Oczywiście nie taki za 4000 zł :D Dość tani a wydajny.
Nie ma takiego modelu procesora z rodziny i3 jak "2012" podaj dokładną nazwę, i model płyty głównej, bo bez niej nie napisze Ci czy wejdzie jakiś i5 czy nie.
intel(R) Core TM i3-2120 CPU 3.30Ghz tak jest napisane. A właśnie czy ta gra Armored Warfare jest za free? Czy trzeba kupić? Zrobiłem konto ale nie mam klucza.
[5]jak cie wylosują to dostaniesz klucz na betę, czekasz
podaj jaką masz płyte główną to zobaczymy jaki procesor ci max tam wejdzie
Ten procesor jest na sockecie 1155, więc można wsadzić tam i5 3470/3570
Ten procesor jest na sockecie 1155, więc można wsadzić tam i5 3470/3570
socket socketem a jesli to jaka plyta fujitsu czy inny syf to moze sie okazac ze jakiegos procesora z jakichs wzgledow nie obsluguje
model komputera to Aspire m1935 nie wiem jaka płyta bo nie otwierałem. Bf 4 chyba pójdzie ?
i w ogóle co to za badziew, tam była wsadzona Radeon HD 7300, jakieś żarty, takie coś wsadzić do komputera z i3?