Ja oczywiście na PC. Nie mogę się doczekać premiery.
Na PC w maju.
Jeżeli wyjdzie na PC, to na PC. Ale jakieś 2-3 lata po premierze.
Jeżeli nie wyjdzie na PC, to nie kupię bo - jak w większość gier - źle mi się gra w tę serię na padzie.
[4] Dokładnie. GTA tylko na klawiaturze i myszce.
Na co kupie ? na konsole bo wychodzi najpierw a chce sobie pograć.
Na pegazusa
[9] Założę się o mojego PC, że nie.
11
Nie mam zamiaru sie o nic zakladac, gra wychodzi za 10 dni tylko na konsole. Jesli znajdziesz mi sklep, ktory sprzeda mi wersje PC to chetnie kupie.
Oczywiscie, ze na PC. Mam nadzieje, ze zdążę zrealizować planowanego upgrade'a do przyszłej wiosny.
Mam uniwersalną odpowiedź: każdy kupi grę na tą platformę, która stoi u niego w domu i na którą gra zostanie wydana, a gdy wyjdzie na PC to kupi też na PC.
A do wszystkich zakochanych w swoich komputerach osobistych i niedopuszczających myśli o graniu na konsoli: miłego czekania, może następnym razem arogancja pozwoli wam zagrać w GTA VI na platformie, na którą wyjdzie w dniu premiery ;)
spoiler start
śmieszni jesteście, małe ludziki
spoiler stop
Może na PS3. Tylko nie wiem czy będzie mi się chciało konsolę z kartonu wyciągać.
Wrzesień na konsole, gdy wyjdzie na PC to na PC dla modów ;].
Ja właśnie nie wiem - X360 leży i się kurzy, z pewnością na nim GTA V nie będzie tak olśniewające jak na filmikach... Do tego wychodzą inne ciekawe gry - BF4, dopiero co wyszła EU IV, także jest w co grać.
Zastanawiam się czy nie poczekać na wersję PC albo next geny. Trudna decyzja, nie wiem co zrobić :)
PS3. Później na PC.
Dzisiaj dopiero mnie kopnęło, że zamiast zwykłej mogłem sobie zamówić specjalną, no ale już po zawodach.
Zapewne poczekam na -75% na Steamie. A kiedy i czy w ogóle ogram w całości to inna sprawa zupełnie. Do tej pory jeszcze dodatków do czwórki nie zaliczyłem. Fun z serii wypalił się u mnie w wieku lat nastu. Brak czegoś nowego, klepanie w kółko tych samych schematów.
PS3, i ew. ps4, jeśli zapowiedzą takową wersję.
Pewnie skuszę się na wersje na xbox'a w dniu premiery, a potem na 100% kupię na PC. Gra na piecu jest mimo wszystko przyjemniejsza.
Jestem PC-towcem, więc oczywiście kupię na PC, gdy tylko się ukaże. Czyli szacując, za jakieś pół roku?
Oh ta drama. Nie ma ciekawszych tematów ?
[29]
A co ? Na Pcta xboxowego pada to nie ma ?
Na PS3 a później na PS4(jak wyjdzie).
PS3, jak wyjdzie to na PC pewnie tez.
Powodzenia z zonglowaniem plytami na klocu :P
Xbox, grafika nie ma dla mnie żadnego znaczenia, poza tym nie będę czekać "x" miesięcy na wersję pecetową (tudzież na konsole nowej generacji) :)
Powodzenia z zonglowaniem plytami na klocu :P
Rockstar potwierdził, że żadnego żonglowania nie będzie.
Na PC.
spoiler start
Wiedziałem, że większość odpowiedzi tutaj to będzie PC :P
spoiler stop
GTA tylko na klawiaturze i myszce.
GTA tylko na klawiaturze lub padzie. Mysz kompletnie nie pasuje do tej gry.
Mam uniwersalną odpowiedź: każdy kupi grę na tą platformę (...)
Nie. Nie każdy kupi.
A co do pytania - Na PS3, jeżeli w ogóle będę miał ochotę w to zagrać, jeżeli będzie miała spoko gameplay, jeżeli będzie już mieć normalną cenę i nie będzie innych tytułów do ogrania.
Nie. Nie każdy kupi. - oczywiście, że nie każdy. Miałem na myśli każdego zainteresowanego, bo jeśli ktoś nie jest to znaczy że nie powinien nawet tego wątku otwierać w oknie przeglądarki ;)
A ja se kupie GTA V na PS1 ale kupie pytania zadajesz , każdy kupi grę na tą konsole . Która stoi u niego w
spoiler start
House
spoiler stop
na którą gra będzie wydana .
Jeśli się ukaże, to na PC. Specjalnego ciśnienia nie mam, więc mogę poczekać. W międzyczasie trochę zagram u kumpla i dwa latka zlecą :)