Witam. Od paru dni, dręczy mnie ból, podniebienia, języka tych okolic. Boli mnie do tego stopnia że gdy coś jem, wogóle nie mogę tego gryźć. Miał ktoś coś podobnego? Do tego okropnie boli mnie gardło. Cały czas zażywam te Cholinexy, ale nic mi to nie pomaga. A może po prostu zwrócić się z tym do lekarza? Czego chciałbym uniknąć. Na języku jest również widoczny pewien nalot, czegoś takiego szarego, bądź białego.
Co to może być?
Masz raka krtani.
A może po prostu zwrócić się z tym do lekarza?
Nie, to głupi pomysł. Lepiej poradź się na forum o grach komputerowych.
Piszac na forum o grach o tym i chcac opinii z takiego zrodla to ja mysle, ze chyba jestes chory na umysle.
Ale zycze tez szybkiego kontaktu z lekarzem i powrotu do zdrowia.
na łep!
Ciąża.
Mukowiscydoza.
Toczeń.
Mam wymieniać dalej?
spoiler start
To nie jest forum medyczne!
spoiler stop
to sie ciesz ze tylko cie gardlo boli ja w niedziele zjadlem rydza i do dzis mam sraczke...
Angina
Wścieklizna
Zapalenie ślinianki
Piętrowa głupota (uwaga może być dziedziczne!)
Na pewno jedno z tych. Co wygrałem?
Autoagresja.
AFTY
powinienes miec takie białe plamki na podniebieniu
Hemoroidy
Ekipa lekarzy z GOLa już pędzi z pomocą !
Na języku jest również widoczny pewien nalot,
Uwielbiam czytać jak golowi "lekarze pierwszego kontaktu" doradzają n.t zdrowia .
Prawdopodobnie masz sraczkę ..... umrzesz ...
To jest qrwa jakas masakra... "chcialbym uniknac kontaktu z lekarzem..." bo co wpierdoli Cie w calosci jak tylko przekroczysz prog gabinetu ??? - w sumie to lepiej jakbys zszedl w samotnosci i to jak najszybciej, Darwin bedzie wdzieczny i nie bedziesz w przyszlosci rozsiewal podobnych sobie idiotow po swiecie...
Wirusowe zapalanie jamu ustnej. U mnie się zaczęło od niewinnej opryszczki, a rozwinęło się podobnie jak u Ciebie. Lekarz i antybiotyk, bo nieleczone odpowiednio będzie się długo ciągnąć.
[24] dokładnie ;) niedawno miałem wirusowe zapalenie gardła, próbowałem przeczekać, to po dwóch dniach ledwo mogłem wodę pić i doktor chciał mnie w szpitalu usadzić. Skończyło się na tygodniu zastrzyków z antybiotyków. Straszna męczarnia. Zacznij płukać rumiankiem i jazda do lekarza.
Dzięki, za wszystkie normalne odpowiedzi :P
Ale wy macie poczucie humoru :DD
Temat do zamknięcia.
Nie dziw się, nie jesteś pierwszy ani zapewne ostatni. Dobrze, że nie zamieściłeś dodatkowo foty gardła jak to robili inni. Siniak na nodze, złażący paznokieć itp. "Dzikie ludzie Panie, dzikie ludzie "
|1| - z takim czymś to się do lekarza idzie, a nie na forum. Kurrwajapierdolę...
Mazio, ale przynajmniej dobrze karmią. (Józef Szwejk nachwalić się nie mógł. : )
Ująłeś moje serce zacny Szwejku. Zresztą, bo na forum nie ma prywatnych wiadomości, lubię Cię i szanuję, chociaż czasem pitolisz. Pewnie dlatego, że nie dostałeś jeszcze pokropek.