Jak w temacie, posiadam myszkę CM Storm Recon (sensor Avago 3090) oraz podkładkę Razer Goliathus Control (rozmiar L). Kursor zatrzymuje się, gdy sensor jest nad zaznaczoną powierzchnią (podejrzewam, że chodzi o ten biały pasek). Podkładka do wymiany? Co polecacie zamiast niej? Naczytałem się, że do tego sensora jest bardzo dobra, no ale jak widać, niekoniecznie.
Dodam tylko, że jeżeli idealnie najadę myszką i "narysuję" ten kształt, to kursor ani drgnie.
Dla mnie były i będą zawsze najlepsze podkładki w jednym kolorze, najlepiej czarnym. Na kolorowych różne myszki różnie reagują.
No właśnie, podejrzewam, że gdy kiedyś polecali te podkładki, mieli na myśli to, co na zdjęciu obok, a nie kolorowe fsiubździu.
zmudix=> miałem tą z [4], bardzo dobra ale z czasem zaczął się brzeg strzępić, nie przeszkadza to w użytkowaniu jednak wygląda kiepsko.
Jj, wygląd by mi nie przeszkadzał, oby myszka dobrze działała. :) Jutro idę do sklepu, podkładka raptem dwa dni u mnie służyła (i się nie nasłużyła, bo mało siedziałem przy kompie), mam nadzieję, że uda się oddać.
Kup sobie Sharkoona 1337 35x25cm, duuuża podkładka za psi pieniądz:
http://www.ceneo.pl/2168085#tab=click
Korzystam na niej z myszką która ma sensor AVAGO 9500 i się świetnie sprawdza.
piokos, kulki mają za dużo DPI. :(
Bart, chyba tak zrobię. :) Póki co poczekam, może ktoś skusi się na moją.