Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: myślicie o cs go?

01.06.2016 20:49
😍
1
zanonimizowany1142439
15
Centurion

myślicie o cs go?

Wedlug mnie gra byla dobra do końca 2014, potem cala masa dziwnych ludzi przybyła do cs"a.
Dziwnych (czyt. Wyzywaja, oddali by własną matke za kawalek piksela [skina], rucają Ci matke [kilka razy dziennie])
Mialem LEma, przestalem w to grać również ze względu na cheaty. Smurfy mi nie przeszkadzały, ponieważ na każdego można znaleźć taktyke.
Plus: ciągle są przeceny na csa - raj dla cheaterow.

Co myślicie czy warto jeszcze grac?

01.06.2016 20:52
Kamil67
2
odpowiedz
Kamil67
21
Pretorianin

Odkryłeś Amerykę tym postem. Serio, teraz się obudziłeś, że tak jest i dlatego to nam piszesz?

01.06.2016 21:40
3
odpowiedz
zanonimizowany965642
20
Centurion

Jeśli grasz dla siebie i sprawia Ci frajdę to tak warto
Jednak jeśli odrzuca cię przez pryzmat patoli która gra w cs'a no to wiadomo
W każdej grze online jest środowisko debili i nie ma co się przejmować no chyba że w jakimś stopniu nie można przez to grać (bluzgi na wbudowanym czacie głosowym którego nie da się wyłączyć/wyciszyć ludzi).

01.06.2016 21:44
4
1
odpowiedz
rodro
57
Centurion

nie

01.06.2016 21:49
5
odpowiedz
Daybingo
107
Pretorianin

Ja gram rok w csa i cheatera takiego chamskiego nie spotkałem jeszcze, może są na wyższych rangach. Zdarzyło mi się ok. 3 razy że mecz unieważniono i tyle. Patola jak to patola jest, była i będzie w każdej popularnej grze. Według mnie mimo wszystko warto grać, a najlepiej całą drużyną :).

01.06.2016 21:51
6
odpowiedz
Saylor Twift
2
Legionista

Nie przeszkadza mi zbytnio zachowanie ludzi i to co robia bo mam to po prostu w dupie natomiast przeszkadza mi to ze co drugi gracz to cheater. Smurfy tez mi nie przeszkadzaja bo ja sam jestem w Supreme Master, a smurfy w Silverze i Goldzie to tez cos dobrego bo nowi gracze od razu wskakuja na gleboka wode i trzeba sie uczyc

Nie zamierzam grac w gre do ktorej hacki sa dostepne dla kazdego i kazdy moze pobrac dzialajace haki w 5 sekund po wpisaniu w google.

Dlatego teraz gram sobie tylko na serwerach typu zombie escape dla frajdy bo competetive mode to jakis zart.

Nawet w Global Elite wiekszosc ludzi uzywa WH

post wyedytowany przez Saylor Twift 2016-06-01 21:56:18
Forum: myślicie o cs go?