Ciekawią mnie jakie byłyby do Call of Duty Modern Warfare 3? Google daje różne odp. np. że będą takie jak w MW2, a inne, że takie jak w BF3. Jak sądzicie, będą wymagać grafiki 512 czy 2rdzeniowego procesora?
kocham, po prostu kocham jak ktoś mówi "grafika 512" jakby ilość pamięci na karcie miała o czymkolwiek decydować
a 2 rdzeniowe procesory teraz to już jest raczej minimum do pracy, powoli zaczyna nie wystarczać do grania
Snakepit pieprzysz bzdury, mam 2 rdzenie po 3ghz i praktycznie wszystkie gry chodzą na wysokich więc zanim przestanie to wystarczać na normalne granie jeszcze dłuuuugo
Mhm, mhm, to ja ci powiem ze mialem phenoma x4 3,2ghz i byl dla mnie za slaby, i dopiero i5 podkrecony na 4,5ghz spelnia moje wymagania...:) na 2 rdzeniach pewnie bym szalu dostal uzywajac kompa i probujac grac :)
Przecież wymagania MW3 są już od paru dni. Minimalne są takie same, jak Black Ops, a zalecanych nie podali.
Wymagania będą mogli podać, jak wypuszczą pierwszego patcha ;)
Core 2 duo 2,8 GHz / ale mini. to 2,4/ GF 8800 lub lepsza, karta grafiki 512 MB, 16 GB na HD !!
czyli do przyjęcia :) Sugerowana cena około...140 zł :(
@Bartesso94
Jesteś kolejnym idiotą na tym forum, który do końca życia będzie siedział na tym durnym XP? Co za kraj...