Witam. Mam problem z grą Modern Warfare 2 na multiplayer, ponieważ przy rozgrywce mini-mapka nie wyświetla mi sie w górnym lewym rogu, ale na całym ekranie. Stało się to przy grze z graczem używającym cheatów. czy ktoś z was byłby w stanie mi pomóc.? można jakoś rozwiązać ten problem.?
dzieki temu pajacowi takie cos ci sie stalo .koles uzyl cheata ktory powieksza ci minimapke abys nic nie widzial to wtedy moze cie pykac i zdobywac punkciki.powinienes wyjsc z gry wejsc spowrotem jezeli dalej ci minimapka nie zniknela obowiazkowo zainstaluj jeszcze raz coda
Zgadzam się z diablo aczkolwiek radziłbym też przeskanować komputer szczególnie ten dysk gdzie masz zainstalowanego coda.Być może wina wirusów chociaż cheaterzy to straszna zaraza.Oni psują zabawę i radość z gry przyprawiają o depresję i sprawiają że nie raz człowiekowi odechciewa się żyć.Cheaterzy to zło.Precz z cheaterami !
Okej, przeskanuje komputerek i zobaczę jak będzie, najwyżej sobie coda przeinstaluje i miejmy nadzieje że będzie dobrze.